1. HABERLER

  2. EGELİ ETKİHABER

  3. TELAŞINIZ BU FERYADINIZ NİYE?
TELAŞINIZ BU FERYADINIZ NİYE?

TELAŞINIZ BU FERYADINIZ NİYE?

Klasik içi boş yapay bir İzmir gündemi daha...

A+A-

TELAŞINIZ FERYADINIZ NİYE?

Klasik içi boş yapay bir İzmir gündemi ile yine karşınızdayım.

Önde,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hemen arkasında partisi CHP, en sonda da yerel seçimler de “kanka” oldukları belediye başkanları, “CHP’den aday gösterilmedi” diye Kocaoğlu’na söylenmedik söz bırakmayan köşe yazarları, eşini dostunu belediye kadrolarına yerleştirmiş bir takım gazeteciler.

AVM SENARYOSU

Ortak söylemleri şu: ‘İzmir İl Özel İdaresi’nin malları İzmirlinin. Bu mallar İzmir’e hizmet için kullanılacak. Vali Mustafa Toprak bu malları bakanlıklara devredemez’

Kaygıları da var bu oluşumun. Ya da İzmirliyi etkilemek için uydurdukları senaryolar diyelim. İlk sıradaki kaygılarını, senaryolarını yazacağım bu yazımda. Kaygı  traji-komik . Dedim ya amaç İzmirliyi kandırmak, etkilemek için kurulmuş senaryo diye. Şöyle diyorlar hep bir ağızdan; “Bu taşınmazlar bakanlıklara verilirse ona buna peşkeş çekilecek, bir süre sonra satılacak, yerlerine büyük olasılıkla dev AVM’ler yapılacak. Ama bu taşınmazlar İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne verilirse hizmet olarak İzmirliye dönecek.”

mtazmti-yapildi.jpg

SORMAZLAR MI ADAMA..

İyi de şimdi sormazlar mı adama? Söyleminizle yaptıklarınız birbiriyle örtüşüyor mu diye.  Madem AVM’lere karşıydınız neden izin verdiniz  Gaziemir, Karşıyaka ve Balçova’nın  AVM çöplüğüne dönüşmesine?  Bu AVM’lere ruhsatı siz vermediniz mi? Bu AVM’lerde yakınlarının işyeri olan var mı?  İzmirliye hizmet verme fikri bu AVM’lerin altına imza atarken aklınıza hiç gelmedi mi? İçinizden hiç kimse neden demedi, ‘Arkadaşlar buraya AVM yerine yeşil alan yapalım’ diye. Hem taşınmazlar bir başka devletin hizmetine mi veriliyor?  Ya da temelinden sökülüp başka bir yere mi taşınacak. Bu telaş, feryat niye? Sakın bu kadar yaygaranın altında başka hesaplar olmasın? Siz hele bir sadede gelin!

Gerçekten bu telaşınız, bu feryadınız niye?...

EGENİN İMBATI ÜZERİNİZE OLSUN!..’

izmir2(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.