1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Eker, Diyarbakır Valisi Kıraç'ı Ziyaret Etti!
Bakan Eker, Diyarbakır Valisi Kıraçı Ziyaret Etti!

Bakan Eker, Diyarbakır Valisi Kıraç'ı Ziyaret Etti!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı yeni görevinden dolayı ziyaret etti.

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ı yeni görevinden dolayı ziyaret etti. Bakan Eker, Kıraç’ın tecrübesiyle Diyarbakır için şans olduğunu söyledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, yardımcısı Kutbettin Arzu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Hamzaoğulları’yla birlikte kısa süre önce İzmir Valiliği'nden Diyarbakır Valiliği'ne atan Cahit Kıraç’ı ziyaret etti. Bakan Eker ve beraberindekileri Vali Yardımcısı Mustafa Can bahçede karşıladı.

Valilik makamı önünde şeref defterini imzalayan Bakan Eker, daha sonra makamda ziyaretiyle ilgili basına kısa bir açıklama yaptı. Kıraç’ı ‘hayırlı olsun’ demek için ziyaret ettiklerini anlatan Bakan Eker, ziyaretten sonra tarım sektörüyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyeceklerini kaydetti.

Vali Mustafa Cahit Kıraç ise Diyarbakır’ın tarım kenti olduğunu belirterek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanının Diyarbakırlı olmasının büyük bir şans olduğunu ifade etti. Kıraç, Bakan Eker döneminde tarımda hem yapısal hem de birim verimliliğinin arttığını söyledi.
CİHAN

Bakan Eker, Diyarbakır Valisi Kıraç'ı ziyaret etti

Bakan Eker, Diyarbakır Valisi Kıraç'ı ziyaret etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.