07 Ağustos 2026
Altın 6672.75
BIST 13731.73
Dolar 47.6987
Euro 55.1804
Sterlin 64.3171
Ankara 34°C

Barış Manço Ve Cem Karaca Şarkılarıyla Anıldı

Barış Manço Ve Cem Karaca Şarkılarıyla Anıldı
Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kültür Merkezi, şubat ayında vefat eden sanatçılar “Barış Manço ve Cem Karaca’yı Anma” konserine ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kültür Merkezi, şubat ayında vefat eden sanatçılar “Barış Manço ve Cem Karaca’yı Anma” konserine ev sahipliği yaptı. Salonu dolduran başkentli müzikseverler, konseri büyük bir coşkuyla dinledi.

Barış Manço ile Cem Karaca’nın şarkıları, Kent Orkestrası ve solist Turgay Bengü’nün yorumlarıyla seslendirildi. Barış Manço’nun “Yeni Bir Gün”, “Ben Bilirim”, “Yaz Dostum”, “Unutamadım”, “Kol Düğmeleri”, “Gülpembe' ve 'Dağlar Dağlar” adlı şarkıları ile; Cem Karaca’nın “Namus Belası”, “Herkes Gibisin”, “Bu Son Olsun”, “Çok Yorgunum”, “Kalender”, “Hikaye” adlı unutulmayan şarkıları solist Turgay Bengü’nün sesinden sanatseverlerle buluştu.

Konser bitiminde sahneye gelen Büyükşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri Şube Müdürü Ali Rıza Yarar, konsere ait CD’lerin bir ay içinde hazırlanarak isteyen Başkentlilere armağan edileceğini müjdeledi. Yarar, “Bu kadar güzel bir konser ortamını uzun zamandır yaşamadım. Turgay ve Kent Orkestrası’nın tüm elemanları ayrı birer virtüöz” diye konuştu. Daha sonra sahneye gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, müzisyenlere teşekkür ederek çiçek verdi. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir