05 Kasım 2026
Altın 6640.24
BIST 11478.13
Dolar 50.0434
Euro 56.4456
Sterlin 67.4582
Ankara 9°C

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN BİR İLK

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN BİR İLK
Halkalı'daki Aşura Meydanı'nda her yıl düzenlenen Kerbela Matemi, bu yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla başladı.

Halkalı'daki Aşura Meydanı'nda her yıl düzenlenen Kerbela Matemi, bu yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla başladı.

Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin ve 71 kişinin Kerbela'da şehit edilmesinin 1371. yıldönümü nedeniyle binlerce Caferi sabah erken saatlerden itibaren Halkalı'da bir araya geldi. Yoğun yağmura rağmen, aralarında çarşaflı çok sayıda kadın ve çocukların da bulunduğu kalabalık grup, Kerbela'da şehit edilen Hz. Hüseyin ve 71 kişiyi gözyaşları içinde anıyor. Bu yılki Kerbela Matemi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla başladı. Erdoğan, yoğun güvenlik önlemleri altında Halkalı'daki Aşura Meydanı'na geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir