1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BAŞBAKAN TUNUS'TA..
BAŞBAKAN TUNUSTA..

BAŞBAKAN TUNUS'TA..

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN TUNUS'TA GEZİ PARKI AÇIKLAMASI..

A+A-

Tunus'ta bulunan Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili bir açıklama yaptı!..

Daha öncede ifade ettim bu olaylara karışmış olan çevre duyarlılığı olan vatandaşları bunun dışında tutuyorum.

"BUNLAR ABD BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRANLARLA AYNI"

Bildiğiniz gibi ABD Büyükelçiliği’ne saldıranlar oldu. Bunlar onlardandır. Masum insanların ve kamu mallarının zarar görmesine neden oluyorlar. Otobüs ve caddelere zarar veriyorlar.

Taksim projemiz tarihi çevreyi ve kültürü bir arada toplayan bir projedir. Ve bu proje İstanbul’a çok güzel bir ortam oluşturacaktır.

Orada büyük bir opera yapacağız. Daha güçlü bir merkez olacak. Daha güzel bir hale getirmek için vatandaşlarımızın orada, ağaçların dikilmiş olduğu ortamda gezinme ve eğlenme imkanı bulacaktır.

"TOPÇU KIŞLASINDA GERİ ADIM YOK!"

Biz ne aldanan olacağız ne de aldatan olacağız. Bu gençleri orada bir yarışa sokmanın mantığı yoktur. Böyle bir mantıkla devlet yönetilemez. Topçu Kışlası orada var mı yok mu? Olmayan bir şey yapmıyoruz biz. Taksim'i biz aynı şekilde çevre duyarlılığı içerisinde düzenleyeceğiz. Kaldırım taşlarını sökerek kamu malına zarar vermektedirler. Halkın kullandığı durakların zarara uğratılmasının sorgulanması gerekiyor.

Soru: Başbakan Yardımcınız özür diledi. Siz de özür diliyor musunuz?

Yardımcım gerekli açıklamaları yaptı. Sizler bizleri takip edemiyorsunuz tabii. Aşırı kullanılmış gazla alakalı ise, onunla ilgili üzüntümüzü dile getirdik. Bunları teyid etmemiz gerekiyor.

Hiç kimse istediğim yerde miting yapar, yakar yıkarım derseniz buna müsade edemeyiz. Biz AK Parti olarak kapatılma noktasına bile gelmiştik ancak hiçbir zaman halkımızı sokaklara dökmedik. Biz mücadelemizi demokratik olarak verdik.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.