1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başhekim Ameliyat Önlüğünü Çıkarıp Mutfağa Girdi
Başhekim Ameliyat Önlüğünü Çıkarıp Mutfağa Girdi

Başhekim Ameliyat Önlüğünü Çıkarıp Mutfağa Girdi

Bursa Bahar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kurt, 15 yıldır yemek üretim sektöründe faaliyet gösteren İzgün Gıda’nın mutfağına girerek hünerlerini sergiledi.

A+A-

Bursa Bahar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kurt, 15 yıldır yemek üretim sektöründe faaliyet gösteren İzgün Gıda’nın mutfağına girerek hünerlerini sergiledi.

İzgün Gıda’nın her ay Bursa’nın ünlü bir simasını davet ederek mutfağında yemek yaptırma etkinliği kapsamında düzenlenen organizasyonun ilk konuğu Bahar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kurt oldu.

Bahar Hastanesi’nde önce önemli bir ameliyata giren Kurt, ardından ameliyat önlüğünü çıkarıp, aşçı önlüğü giydi. İzgün Gıda’nın DOSAB’da bulunan fabrikasında gerçekleştirilen organizasyonda Kurt, türlü yemeği yaptı.

Öğrencilik yıllarından beri yemek yapmayı çok sevdiğini ve sık sık mutfağa girdiğini ifade eden Dr. Ömer Kurt, İzgün Gıda’nın davetini aldığında ilk önce çok şaşırdığını söyledi. Daha önce aniden çıkan ameliyatlardan dolayı programı iki kez iptal etmek zorunda kaldıklarını ifade eden Kurt, programdan önce yine bir ameliyat gerçekleştirdiğini aktardı.
Ameliyat önlüğünü çıkarıp aşçı önlüğü giymenin farklı bir duygu olduğuna dikkati çeken Kurt, yapılan çalışmadan dolayı İzgün Gıda yetkililerine teşekkür etti.
İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen ise kısa süre önce Bursa’nın ünlü simalarını mutfakta ağırlama projesi başlattıklarını ve ilk konuklarının Bahar Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Kurt olduğunu belirtti.

Ünlü isimleri mutfaklarında ağırlama projesinin tamamen bir sosyal sorumluluk çalışması olduğuna dikkat çeken Esen, "Amacımız ünlü isimlerin mutfağımızda yemek yapması değil. Biz şeffaflığa özellikle önem veren bir kurumuz. Bizim mutfaklarımız, depo alanlarımız, sevkiyat çalışmalarımız her şeyimiz denetime açık durumda. Hayata geçirdiğimiz bu proje sayesinde hizmet sunduğumuz kurumların yemeklerinin hangi ortamda yapıldığını ve nasıl üretildiğini de göstermek istiyoruz." dedi.

Bahar Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Kurt İzgün Gıda’nın mutfağında çok sevdiği ve yapmaktan zevk duyduğu güveçte türlü yemeği hazırladı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.