1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Altepe: Nisiad Kentin Gelişimi İçin Önemli Çalışmalar Yapacak
Başkan Altepe: Nisiad Kentin Gelişimi İçin Önemli Çalışmalar Yapacak

Başkan Altepe: Nisiad Kentin Gelişimi İçin Önemli Çalışmalar Yapacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj ile Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici ve İş Adamları Derneği (NİSİAD) yönetim kurulu üyelerine, Bursa’nın örnek bir üretim kenti olduğu.

A+A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj ile Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici ve İş Adamları Derneği (NİSİAD) yönetim kurulu üyelerine, Bursa’nın örnek bir üretim kenti olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj ile NİSİAD yönetim kurulu üyelerini Merinos Parkı’ndaki Gönül Dostları Sofrası’nda ağırladı. Başkan Altepe, Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj’a Bursa’yı tanıttı ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı. Bursa’nın son yıllarda önemli oranda değişim yaşadığını anlatan Başkan Altepe, “Bursa, dağıyla deniziyle, teleferiğiyle, deniz uçağıyla, stadyumuyla, yerli tramvayıyla ve tarihi kimliğiyle her alanda önemli gelişmelerin yaşandığı bir kent haline geldi. Bursa’da Büyükşehir Belediyesi olarak birçok önemli projeye imza atıyoruz. Yaklaşık 24 - 25 projemiz de diğer iller tarafından örnek alınıyor. Türkiye’de projeleri en çok örnek alınan kentlerden biri haline geldi, Bursa. Arnavutluk’ta da gelişim sağlanması için üretim kenti Bursa örnek alınmalıdır” diye konuştu.

Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj da Türkiye’deki gelişimi yakından takip ettiklerini ve AK Parti’yi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek aldıklarını söyledi. Vlashaj, Bursa’ya bu yıl 3. kez geldiğini anlatarak, “Bursa’daki değişim, bir ay geçse bile farkediliyor. Her gelişimde farklı bir Bursa’ya şahit oluyorum. Bursa’nın projelerinden ve yerel yöneticilerin deneyimlerinden bizler de yararlanmak ve ülkemizde bu çalışmaları uygulamak istiyoruz” dedi. Başkan Altepe, Arnavutluk’taki siyasi durum hakkında bilgi aldığı Vlashaj’a Bursa’ya özgü bir bıçak hediye etti.


Başkan Altepe, Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Sanayici ve İş Adamları Derneği (NİSİAD) yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelerek, NİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkan’dan derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Genç işadamlarına mesleki tüyolar da veren Başkan Altepe, Bursa’nın gelişimi için atılan her adımın önemli olduğunu söyledi. Başkan Altepe, NİSİAD üyesi genç işadamlarının kentin gelişimi için önemli çalışmalar yapacağına inandığını da sözlerine ekledi. Ziyaretin sonunda Özkan, Başkan Altepe’ye çini tablo armağan etti. CİHAN

Başkan Altepe: NİSİAD kentin gelişimi için önemli çalışmalar yapacak

Başkan Altepe: NİSİAD kentin gelişimi için önemli çalışmalar yapacak

Başkan Altepe: NİSİAD kentin gelişimi için önemli çalışmalar yapacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.