1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ramazan Bereketi Semt Pazarına Yansıdı
Ramazan Bereketi Semt Pazarına Yansıdı

Ramazan Bereketi Semt Pazarına Yansıdı

Yozgat'ta her hafta kurulan semt pazarı, yaklaşan Ramazan ayı öncesi en hareketli günlerinden birini yaşıyor.

A+A-

Yozgat'ta her hafta kurulan semt pazarı, yaklaşan Ramazan ayı öncesi en hareketli günlerinden birini yaşıyor. Vatandaşlar, Ramazan alışverişini şimdiden yapınca pazarcı esnafı satışlardan memnun kaldı.

İlde Salı ve Çarşamba günleri kurulan semt pazarı Ramazan ayına sayılı günler kala hareketlendi. Pazarcı esnafı, satışların önceki haftalara göre iyi olduğunu belirterek, "Ramazan ayına 4-5 gün kaldı. Haftaya Allah nasip ederse Ramazan ayının içinde olacağız. Vatandaşlarımız da bu bilinçle şimdiden sebze ve meyvelerini temin ediyor. Önceki haftalarda işlerimiz biraz durgundu fakat şu an Ramazan ayı dolayısıyla oldukça hareketli. Artık sera yerine tarlalarda yetişen ürünler de pazardaki tezgahta yerini aldı. Geçen hafta 3 lira olan domatesin kilosu bu hafta 1,5 liraya kadar düştü. Diğer sebze fiyatları aşağı yukarı aynı. Pazarda sebze ve meyve fiyatları 1,5 ile 2,5 lira arasında değişiyor. İlerleyen günlerde bu fiyatlar daha da aşağıya düşecek." diye konuştu.

Bazı vatandaşlar şimdiden alışveriş yaptıklarını ifade ederek, "Fiyatlar geçen haftaya göre uygun, Ramazan ayı dolayısıyla alışveriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Ramazan bereketi semt pazarına yansıdı

Ramazan bereketi semt pazarına yansıdı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.