16 Aralık 2025
Altın 5910.895
BIST 11348.83
Dolar 42.685
Euro 50.2073
Sterlin 57.3022
Ankara 4°C

Beşiktaş'tan Açıklama

Beşiktaş'tan Açıklama
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, asbaşkan Serdal Adalı, futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu ve protokol müdürü Ahmet Ateş'in, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanmalarının ardından açıklama yaptı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde, mahkemenin tutuklama kararının ardından saat 02.54'te yönetim kurulu imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

''03.07.2011 tarihinde başlayan ve halen devam etmekte olan soruşturma kapsamında, yöneticimiz, teknik direktörümüz ve protokol müdürümüzün tutuklu olarak yargılanmalarına hükmedilmesi tüm camiamızı derinden üzmüştür.

Yönetim kurulumuzun ve tüm camiamızın yüce Türk adaletine güveni tam olup, futbol komitesi başkanı ve asbaşkanımız Sayın Serdal Adalı, teknik direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu ve protokol müdürümüz Sayın Ahmet Ateş'in bu süreçten aklanarak çıkacağına inancımız tamdır.

Yönetim kurulumuz, bu hukuki sürecin her aşamasını yakinen takip etmektedir. Bu dönemde büyük Beşiktaş camiasının, her zaman olduğu gibi, desteğini esirgemeyeceğine inancımız sonsuzdur.''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir