1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Bjk Taraftarları Derneği Lösemili Çocukları Ağırladı
Bjk Taraftarları Derneği Lösemili Çocukları Ağırladı

Bjk Taraftarları Derneği Lösemili Çocukları Ağırladı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ndeki Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nce, lösemili çocuklara ve ailelerine yemek ikramında bulunuldu.

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ndeki Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nce, lösemili çocuklara ve ailelerine yemek ikramında bulunuldu.

Dernek Başkanı Tarkan Adik, 13. Uluslar arası Lösemi Haftası kapsamında, lokallerinde gerçekleştirilen etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, yıl içinde çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını belirterek, “Ama bu haftayı çok önemsiyoruz.” dedi.

Böyle bir günde hüzün ile sevinci aynı anda yaşadıklarını belirten Adik, “Bu haftayı çok önemsiyoruz. Çocuklarımızla birlikte olmak, onların elini tutmak bize gurur veriyor. Bu konuda konuşulması gereken çok şey var ama olumsuz da konuşmak istemiyorum." diyerek şöyle devam etti:

"Bu konuya herkesin gerekli ilgiyi göstermesini istiyorum. Kimse ‘bizim başımıza böyle bir şey gelmez’ gibi düşünebilirler ama neyin, ne zaman, ne şekilde geleceğini kimse bilemez. Hiçbir şey yapamıyorlarsa bile ellerinden tutup, birlikte yürüsünler. Bu bile hasta çocuklarımıza için sevinç ve yaşama tutunma kaynağı olabiliyor. Ereğli halkının bu konuda daha duyarlı olmasını bekliyorum.”

LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Sinem Ekmen de, hafta kapsamında uluslar arası düzeyde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getirerek, “Yurt dışından da gelecek hasta çocuklarımızla birlikte Ankara’da Anıt Kabir ziyareti gerçekleştireceğiz. Ereğli’deki organizasyonda da ailelerimizle birlikte Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nce düzenlenen etkinliğe katıldık. Böyle bir organizasyon yaptıklarından dolayı derneğimize ve başkan Sayın Tarkan Adik’e çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

LÖSEV Zonguldak Temsilcisi Zeki Kertlez, derneğe destek olanlara teşekkür ettiği konuşmasında, “Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği sağ olsun geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bizi kabul ettiler. Sayın Adik, yönetimiyle beraber bize destek oluyor. Karadeniz Bölge Komutanımız Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç her zaman yanımızda oluyor. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, çeşitli vesilelerle desteğini sürdürüyor. Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve eşi Dilek Çimenoğlu’nun önemli desteklerini görüyoruz. sponsorluklarıyla destek veriyor. Bu vesileyle bize destek olanlara ve çok değerli basına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

5 yıldır LÖSEV gönüllüsü olduğunu anlatan Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nun eşi Dilek Çimenoğlu da, önceki yıl Alaplı’da gerçekleştirdiği etkinliği iki yıldır Ereğli’de sürdürdüklerini belirterek, “Bu tür etkinliklerle çocuklarımızı ve ailelerimizle birlikte, sıkıntılarına ortak olmak, eğlendirebilmek için çaba gösteriyoruz. Yine geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğle yemeklerimizi Beşiktaşlı taraftarlar Derneği karşılıyor. Başkan Adik ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nun da katıldığı etkinlikte, Beşiktaşlılar ile eşlerin hazırladıkları yiyecek ve içecekler konuklara ikram edildi.
CİHAN

BJK taraftarları derneği lösemili çocukları ağırladı

BJK taraftarları derneği lösemili çocukları ağırladı

BJK taraftarları derneği lösemili çocukları ağırladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.