1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Düşünün Taşının, Yarın Boğuşalım'
Düşünün Taşının, Yarın Boğuşalım

'Düşünün Taşının, Yarın Boğuşalım'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti!

A+A-

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Arınç, kendisine gündemle ilgili soru yöneltmek isteyen gazetecilere, “Yarın basın toplantımız var, sizleri çok özledim, sizler de mutlaka beni özlediniz. Bu gece iyi düşünün, taşının yarın boğuşalım sizinle.” dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ile yönetim kurulunu ziyaret etti. 2 günlük Bursa programı öncesinde ilk temaslarına BTSO'da başlayan Arınç, “BTSO, Türkiye için çok önemli bir oda. Arkadaşlarımız, vizyonlarını ve düşüncelerini ortaya koydular. Barışçı bir seçim kampanyası oldu. Kırılmadan, dökülmeden komitelerden seçilen arkadaşlarımız yönetime geçti. Türkiye’de ticaret ve sanayi odalarında yeni bir dönüşüm ve heyecanın yaşandığını görüyoruz. İstanbu’da ise İbrahim Çağlar seçildi. Bugün kendilerini arayarak tebrik ettim. Pekçok odalarda değişim ve dönüşüm var. Bunun olumlu istikamette olduğunu söylemek istiyorum. TOBB’un büyük kongresi yapıldığında, bu değişim ve dönüşüme uygun olarak yeni bir yapılanma ortaya çıkacaktır. Bunlar ticaret ve sanayide üreten, ihracat yapan güzel insanlarımızın gelecekleri ve çıkarları içindir. İbrahim Burkay’ı çok iyi tanıyorum. Bu işe layık olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımıza güveniyoruz. Biz de onlara her konuda yardımcı olacağız." diye konuştu.

Türkçe Olimpiyatları kapsamında düzenlenecek Bursa Kültür Şöleni’ne katılacağını belirten Arınç, olimpiyatları 11 yıldır yakından takip ettiğini dile getirdi. Bülent Arınç, şöyle dedi: “11 yıldır takip ediyorum, bu yıl da ilk Bursa’da yapılması beni ayrıca onurlandırdı. Yarın da Ankara’da açılışına katılacağız.”

Arınç, kendisine soru sormak isteyen gazetecilere, “Yarın basın toplantısı var. Sizleri özledim, sizler de bizi özlediniz. Bu akşam sorularınızı iyice düşünün, güçlü sorularınızı hazırlayın, yarın sizlerle boğuşalım.” diye konuştu.



CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.