1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bolu Belediyesi Ve İş- Kur Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Bolu Belediyesi Ve İş- Kur Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bolu Belediyesi Ve İş- Kur Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bolu Belediyesi ve İş-Kur Bolu Şubesi arasında toplum yararına uygulanan programın protokolü imzalandı.

A+A-

Bolu Belediyesi ve İş-Kur Bolu Şubesi arasında toplum yararına uygulanan programın protokolü imzalandı. Toplam 60 kişiye istihdam sağlayacak protokolün imza törenine Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İş -Kur Bolu Şube Müdürü Muzaffer Yerlikaya katıldı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İş-Kur Şube Müdürü Muzaffer Yerlikaya'nın imzaladığı protokolün ardından karşılıklı hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuldu.

Atılan imzaların ardından ilk açıklamayı İş-Kur Şube Müdürü Muzaffer Yerlikaya yaptı. İş -Kur olarak toplum yararına programlar yaptıklarını hatırlatan Yerlikaya, "Bu programlar çerçevesinde Bolu Belediyesi ile ortaklaşa bir program düzenleyerek finansmanı 3,5 ay boyunca İş- Kur tarafından sağlanacak 60 kişi Bolu Belediyesi bünyesinde çalışacak." dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise “İş-Kur’la imzalamış olduğumuz protokol bir başlangıç. Çünkü geçtiğimiz yıl hem süre çok uzundu, hem de sayı fazlaydı. Bu yılki süre ve sayı çok az. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde bakanlıkla yapacağımız görüşmelerde hem süre, hem de sayıyı arzu ettiğimiz noktaya getireceğimize inanıyorum. Bu konuda İş-Kur’un Bolu’daki temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Hem biz, hem İl Genel Meclisi, hem de diğer belediyeler bu çalışmalardan istifade edecekler. Şu anda bu uygulamaya Bolu’da ilk başlayan biziz. İnşallah arkası da gelecektir." diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.