1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fatih'te Trafik Kazası: 1 Ölü
Fatihte Trafik Kazası: 1 Ölü

Fatih'te Trafik Kazası: 1 Ölü

Fatih'te aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yabancı plakalı bir jeep karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarptı.

A+A-

Fatih'te aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yabancı plakalı bir jeep karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan yaya olay yerinde hayatını kaybetti.

Öğrenilen bilgiye göre kaza Fatih Atatürk Bulvarı Aksaray istikametinde saat 17:30 sıralarında meydana geldi. Murat B.'ın kullandığı CA 0608 CT Bulgaristan plakalı jeep Fatih Atatürk Bulvarı'nda karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir gence çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşlar olayı ilk yardım ekiplerine ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ilk yardım ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekibi ise, kaza yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme başlattı. Polis ekipleri kazada hayatını kaybeden şahsın üzerinde kimlik çıkmadığını belirledi. Polis ekipleri hayatını kaybeden erkek şahsın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Kaza sebebiyle yol bir süre trafiğe kapanırken, ekiplerin kazayı incelemesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazayı gören bir vatanadaş jeepin Taksim istikametinden geldiğini aktarıp şunları söyledi: "Yoldan karşıya geçmek isterken çarptı. Bu yol çok kullanılıyor. Vatandaşların bu yolu kullanmaması için sürekli uyarılarda bulunuyoruz. İlerideki Unkapanı alt geçidini kullanmalarını istiyoruz. Çok üzücü bir olay Allah rahmet eylesin." dedi.

Kazaya sebebiyet veren jeep sürücüsü Murat B. göz altına alınarak, polis karakoluna götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Fatih'te trafik kazası: 1 ölü

Fatih'te trafik kazası: 1 ölü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.