1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Boydak: Şirketin Başarısını Babam Ve Amcalarımın Dayanışmasına Borçluyuz
Boydak: Şirketin Başarısını Babam Ve Amcalarımın Dayanışmasına Borçluyuz

Boydak: Şirketin Başarısını Babam Ve Amcalarımın Dayanışmasına Borçluyuz

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, kurucuları olan baba ve amcaları arasındaki dayanışmanın, şirketi bugünlere getirdiğini söyledi.

A+A-

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, kurucuları olan baba ve amcaları arasındaki dayanışmanın, şirketi bugünlere getirdiğini söyledi. Boydak, “Onların arasındaki dayanışma, bizim için örnekti.” dedi. İnegöl Sanayici ve İş adamları Derneği (İNSİAD) tarafından FEM Konferans Salonu'nda düzenlenen "Bir Konu, Bir Konuk" programında 500 civarında işadamına hitap eden Boydak, şirketin büyüme sürecini anlattı.

Açılış konuşmasını yapan İNSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akıskalı, bilgi paylaşımının önemine dikkat çekerek, “Dernek olarak, ülkemizin ekonomisine yön veren örnek ve özel isimleri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Sayın Hacı Boydak’ı ilçemizde ağırlamaktan dolayı son derece memnunuz.” diye konuştu. Ardından İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da birer konuşma yaptı.

Daha sonra söz alan Hacı Boydak, iş hayatıyla ilgili birikimlerini ve tecrübelerini İnegöllü mobilyacılara ve işletme sahiplerine aktardı. Boydak, “Şirketimizin temelleri, 1957'de babam ve amcam tarafından atılmıştır. Onların arasındaki dayanışma bizim için örnekti. Şirket kurulduğu günden itibaren ortaklar, birbirlerini kırmadan iş ortamında iş ve aile sınırını doğru çizerek ilişkilerini devam ettirmiştir. İkinci kuşak olarak bizler de onları kendimize örnek aldık ve geleneği sürdürüyoruz. İş ortamında rahat ve serbest bir şekilde fikirlerimizi paylaşırken aile ortamında ise saygı ve sevgiye dayalı olarak ilişkilerimiz yürüyor." şeklinde konuştu.

Kayseri’yi Türkiye sanayisinin önemli kilometre taşlarından biri olarak nitelendiren Boydak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kayserili şirketler, iş dünyasında istihdam ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor. Elbette bunlar arasında 23 grup şirketi ve 12 bin çalışanıyla Boydak Holding, akla gelen ilk isim oluyor. Biz kaliteye önem vererek büyüdük. Özellikle mobilya sektöründe adını duyuran Boydak Grubu'nun iş hayatına giriş hikâyesi, Kayseri'nin Hacılar ilçesine kadar uzanıyor. İstikbal ve Bellona markaları, Kayseri'de mobilya, kablo, tekstil, bankacılık, lojistik, pazarlama ve kimya olmak üzere yedi sektördeki üretimleriyle Kayseri ve tüm Türkiye'nin kalkınma ve istihdamına katkı sağlıyor. Kayseri'nin yanısıra tekstil tesisiyle Bursa'ya, mobilya tesisiyle Adapazarı'na da yatırım yapan Boydak Grubu, global ekonomik krize meydan okurcasına yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.”

İNSİAD Başkanı Akıskalı, toplantı sonunda Hacı Boydak’a plaket verdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.