16 Aralık 2025
Altın 5906.368
BIST 11348.83
Dolar 42.703
Euro 50.3222
Sterlin 57.4101
Ankara 6°C

Bozdağ, Sarıkayalılarla İftarda Bir Araya Geldi

Bozdağ, Sarıkayalılarla İftarda Bir Araya Geldi
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Sarıkaya’da düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Sarıkaya’da düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Sarıkaya Belediyesi tarafından Mehmet Oğulları Oteli'nde düzenlenen iftar yemeğine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Necati Şentürk, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada terör konusuna ve Afrika ülkelerinde yaşanan sıkıntılara değindi. Bozdağ, ülkenin birliğini, dirliğini bozacak olaylara asla izin vermeyeceklerini belirten Bozdağ, "Ülkemizde terör belasını etkisiz hale getirmek gündemimizdir Türkiye terörle mücadelesini her boyutta yapmaktadır yapmaya da devam edecektir. Terör konusu sadece partilerin kişilerin sivil toplum örgütlerin değil terör konusu 74 milyon Türk milletinin konusudur. Bu anlayışla bakmamız lazım. Türkiye’de terörün kökü kazıncaya kadar asla taviz vermeden mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Bozdağ, Somali’de yaşanan insanlık dramına kimsenin duyarsız kalmaması gerektiğini belirterek vatandaşları imkanları dahilinde yardım yapmaya davet etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir