1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bozdağ: Biz de biliyoruz cemaat de
Bozdağ: Biz de biliyoruz cemaat de

Bozdağ: Biz de biliyoruz cemaat de

AK Parti ile cemaat arasında gerilim olduğu iddalarına Bülent Arınç ve Başbakan Erdoğan'dan sonra bir yanıt da Bekir Bozdağ 'dan geldi. Bu iddiaları ortaya atanları çok iyi bildiklerini söyleyen Bozdağ, "aramızı bozmak için boşuna uğraşıyorlar dedi.

A+A-

Mısır'da yaşananlara hükümet kanadından tepkiler sürüyor. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Mısır'ın darbeden beri olağanüstü halle yönetildiğini ifade ederek, "Dün ilan edilen olağanüstü hal değil, haksız ve vahşi uygulamaların sinyalidir" dedi.

Mısır'daki olayları vahşet, zulüm ve katliam olarak niteleyen Bekir Bozdağ, "Bu cinayet karşısında Arap Ligi, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği'nin sessiz kalması en az bu katliam kadar düşündürücüdür" dedi.

CHP Genel Başkanı ve milletvekillerinin fişlendiği iddialarına da değinen Bozdağ, "CHP'de gündem sıkışması olduğu zaman bazı iftiralar ortaya atılıyor. Elinde belge veya delil varsa ortaya koysunlar" diye konuştu.

Cemaat ile hükümet arasında gerginlik olduğu iddialarına da değinen Bozdağ, "Aramızda fitne ateşi yakma gayreti içinde olanları biz de biliyoruz, cemaat de gayet iyi biliyor, beyhude uğraşıyorlar" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.