1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bursagaz Çağrı Merkezini Büyütüyor
Bursagaz Çağrı Merkezini Büyütüyor

Bursagaz Çağrı Merkezini Büyütüyor

Sektöründe bir ilke daha imza atan Bursagaz, 2013 yılında ilk adımını attığı Ofissiz Hizmet Projesi kapsamında Çağrı Merkezi’ni yeniledi.

A+A-

Sektöründe bir ilke daha imza atan Bursagaz, 2013 yılında ilk adımını attığı Ofissiz Hizmet Projesi kapsamında Çağrı Merkezi’ni yeniledi. Yeni yapılan Çağrı Merkezi ile Bursagaz müşterileri, Bursagaz ofislerine gelmeden tüm işlemlerini online ya da telefon ile yapabilecek.

Enerji sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, sektöre öncü olacak projelerini aralıksız sürdürüyor ve yıl içerisinde yeni projelerin altına imza atmayı planlıyor.

2012 yılının Ekim ayında 7. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri kapsamında 100 koltuk altı En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde verilen ve tek ödül olan ‘En Övgüye Değer Çağrı Merkezi’ ödülünün sahibi olmaya hak kazanan Bursagaz, çağrı merkezini daha ileri noktalara taşıyacak önemli adımları atmaya Çağrı Merkezini yenileyerek başladı.

Almanya Oldenburg Belediye Başkanı Prof. Dr. Gerd Schwandner’in katılımıyla açılan ve yeni binasında hizmetlerine devam eden Bursagaz Çağrı Merkezi, 400 metrekare alana inşa edildi ve en son teknolojiler ile donanımı sağlandı.

Yeni çağrı merkezi binası hakkında bilgi veren Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ercüment Türker, “Bursagaz olarak 2013 yılında çıtayı bir kademe daha yükselterek sektörümüzdeki ilk uygulamalardan birine daha imza atmaya hazırlanıyoruz. Bu yıl yepyeni bir hizmet servisi olan Ofissiz Hizmet Projesi’ne başladık. En iyi müşteri deneyimini sunma adına müşterilerimizin, Bursagaz ofislerine gelmeden her türlü taleplerini dijital ortamda veya telefonla kolayca yapabilme imkânının sunulacağı hizmet servisinde Bursagaz Çağrı Merkezi alt yapısı ve teknolojik alt yapısı da yenilenecek.” diye konuştu.

Arttırılacak agent sayısı ile birlikte Temmuz ayından itibaren hizmet vermeye başlayacaklarını duyuran Türker, “Bu projemiz kapsamında öncelikle Çağrı Merkezi’mizi yeniledik ve 42 agent’lik yepyeni bir ofisi şirketimiz bünyesine dahil ettik.” dedi. Türker, çalışanlarında ergonomisinin düşünülerek 400 metrekarelik alana kurulan Çağrı Merkezi’nde en son teknolojiden yararlanıldığını ve her türlü donanımın sağlandığını kaydetti.

CİHAN

Bursagaz çağrı merkezini büyütüyor

Bursagaz çağrı merkezini büyütüyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.