1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Büyükşehir Belediyesi Bu Yıl 2013 Çocuğu Sünnet Ettirecek
Büyükşehir Belediyesi Bu Yıl 2013 Çocuğu Sünnet Ettirecek

Büyükşehir Belediyesi Bu Yıl 2013 Çocuğu Sünnet Ettirecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2013 çocuk için düzenlenen sünnet şölenine Lokman Hekim Hastaneleri destek oldu.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2013 çocuk için düzenlenen sünnet şölenine Lokman Hekim Hastaneleri destek oldu.
Başkent’te yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlenen ve tüm Türkiye’ye örnek olarak geleneksel hale gelen Büyükşehir Belediyesi’nin 16. sünnet organizasyonunda, her yıl o senenin rakamı kadar çocuk sünnet ettiriliyor.
2013 yılında da 6 yaş ve üzeri 2013 çocuğun sünnet ettirileceği organizasyonun kayıtları başladı. Lokman Hekim Hastaneleri de erkekliğe ilk adımlarında Başkentli çocukların yanında yer alacak. Sıhhi ve sterilize ortamda uzman doktorlar tarafından sünnet edilecek çocuklar, sürpriz bir programla eğlenecek. Çocukların sünnet kıyafetleri de Büyükşehir Belediyesi’nce karşılanacak. Lokman Hekim Hastaneleri de sağlık ekibi ve sağlık gereçleri ile şölene destek verecek. Çocuklarını sünnet ettirecek aileler, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bankosu Hipodrom Caddesi No: 5 Varlık/Yenimahalle adresi ile aile yaşam merkezleri, çocuk kulüpleri ve gençlik merkezlerine başvuru yapabilecek. Ailelerden “başvuru formu, çocukların ve velilerin nüfus cüzdanı fotokopileri, ikametgâh ve fakirlik ilmuhaberi” isteniyor. Sünnet törenine katılmak isteyen aileler, 5071537 numaralı telefondan daha ayrıntılı bilgi alabilecek.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.