1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Büyükşehir Belediyesi Finikelileri Tiyatroyla Buluşturdu
Büyükşehir Belediyesi Finikelileri Tiyatroyla Buluşturdu

Büyükşehir Belediyesi Finikelileri Tiyatroyla Buluşturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi gezici etkinlik aracı, Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Heccav Yahut Şair Eşref’in Esrarengiz Macerası’ adlı oyunu Finikelilerle buluşturdu.

A+A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi gezici etkinlik aracı, Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Heccav Yahut Şair Eşref’in Esrarengiz Macerası’ adlı oyunu Finikelilerle buluşturdu. Ayrıca 'Arşivden Gün Işığına Antalya Fotoğrafları' sergisi de Finike'de görücüye çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı gezici etkinlik aracı, sanatı Antalyalılarla buluşturmaya devam ediyor. 'Arşivden Gün Işığına Antalya Fotoğrafları' adlı resim sergisi ve ABT tarafından sahnelenen 'Heccav Yahut Şair Eşref’in Esrarengiz Macerası' adlı oyun Finikelilerin beğenisine sunuldu.

'Arşivden Gün Işığına Antalya Fotoğrafları' adlı fotoğraf sergisini Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Sahilkent Belediye Başkanı Ömer Çırpar, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş ve Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı vatandaşlarla birlikte gezdi.

Daha sonra ABT oyuncuları, ‘Heccav Yahut Şair Eşref’in Esrarengiz Macerası’ adlı oyunu sergiledi. Hiciv şiirinin en önemli kalemlerinden Şair Eşref'in yaşamını konu alan oyun, Finikelilerin beğenisini kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Akyürek, etkinliklere gösterilen ilgiden dolayı Finikelileri kutlayarak teşekkür etti. Akyürek, kültürel etkinliklerin diğer ilçelerde olduğu gibi bundan sonrada devam edeceği müjdesini verdi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.