1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Çağrı Koleji Yeni Eğitim Öğretim Yılında Yeni Binasına Kavuşuyor
Çağrı Koleji Yeni Eğitim Öğretim Yılında Yeni Binasına Kavuşuyor

Çağrı Koleji Yeni Eğitim Öğretim Yılında Yeni Binasına Kavuşuyor

Giresun Çağrı Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim yılına 18 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan modern binalarıyla başlayacak.

A+A-

Giresun Çağrı Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim yılına 18 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan modern binalarıyla başlayacak. Yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü yerleşke, geniş spor alanlarından modern sınıflara, sanat faaliyetlerinin yürütüleceği ortamlardan tam donanımlı laboratuvara kadar bir çok konuda zenginleştirilmiş mekanı içinde bulunduruyor.

    1998 yılından beri bölgede eğitim-öğretime öncülük ettiklerini belirten Çağrı Koleji Okul Müdürü İlyas Başak, “Giresun Çağrı Koleji açıldığı günden bugüne başarılarıyla Giresun’un gururu olan bir okulumuz. SBS sınavlarında çıkardığı Türkiye birincileriyle de bu başarısını perçinlemiştir. Dünya geneli yapılan ‘Bilimin Temelleri’ bilgi yarışmasında 20 öğrencisiyle finale kalan okulumuz Dünya üçüncüsü çıkararak bronz madalya kazanmıştır. 2011-2012 eğitim öğretim yılında mezun ettiği tüm öğrencileri Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Lisesi'ne yerleştirerek yüzde 100 başarı göstermiştir." dedi.

    Yeni binanın konferans salonu, kapalı beden eğitimi ve spor alanları, cep sinema, serbest etkinlik odaları, zenginleştirilmiş eğitim modeli sınıfları, görsel sanatlar sınıfı, bilgisayar ve fen laboratuvarı, son teknoloji ile donatılmış sınıfları ile yeni eğitim dönemine yetişeceğinin altını çizen Okul Müdürü İlyas Başak, "Eğitim kadromuza yeni takviyeler yaparak bölgenin en başarılı ve modern okulu olacağız. Giresun her şeyin en güzeline layık." ifadelerini kullandı. CİHAN

Çağrı Koleji yeni eğitim öğretim yılında yeni binasına kavuşuyor

Çağrı Koleji yeni eğitim öğretim yılında yeni binasına kavuşuyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.