1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tüzmen: Boynuma çatal sapladılar
Tüzmen: Boynuma çatal sapladılar

Tüzmen: Boynuma çatal sapladılar

Kürşad Tüzmen: "Boynuma çatal sapladılar!.."

A+A-

Ankara 14. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Kürşad Tüzmen ve avukatı Muhammed Hardalaç ile Ayaydın'ın avukatı Deniz Aksoy katıldı.

"GÖKHAN AYAYDIN BANA SALDIRDI!"

Kürşad Tüzmen ifadesinde, milli sporcu olduğunu belirterek, "Ben düğüne gitmiştim. Pitstten yemek salonuna giden merdivene adımımı attığımda, Gökhan Ayaydın bana saldırdı. Aniden oldu. Yere düştüğümde başka şahıslar da bana saldırdı!" dedi.

Mahkemede tanık olarak dinlenen düğün sahibi Cem Ersan da düğün sırasında Kürşad Tüzmen'in koluna iki kişinin girdiğini, bir kişinin ise kafa attığını gördüğünü ifade etti.

Söz konusu kişilerin Tüzmen ile konuşmasına ya da tartışmasına şahit olmadığını anlatan Ersan, saldırıda bulunanları tanımadığını söyledi.

Avukat Deniz Aksoy ise davacı tarafla uzlaşma ihtimallerinin bulunduğunu belirterek, uzlaşma olmazsa beyanda bulunmak için süre talep etti.

Avukat Muhammed Hardalaç da esas hakkında beyanda bulunmak üzere süre istedi.

'BOYNUMA ÇATAL SAPLANDI'

Bu sırada tekrar söz alan Tüzmen, "Biz sporculuğumuzdan dolayı kendimizi rahatlıkla koruyabilecek insanlarız. Ben piste çıkarken ellerim boşta değildi. Birden kollarımı tuttular, sonra da kafa atıldı. Yerde de darbedildim. Boynuma çatal saplandı, bu adli tıp raporunda da var" ifadesini kullandı.

Taraflara esas hakkında beyanda bulunmak ve varsa soruşturmanın genişletilmesi taleplerini iletmek üzere süre veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede , Kürşad Tüzmen'i ''kafa atarak'' yaraladığı iddia edilen Gökhan Ayaydın'ın ''kasten basit yaralama'' suçundan 1 yıla kadar hapsi isteniyor..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.