1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Çankaya’ya Bir ‘skatepark’ Daha
Çankaya’ya Bir ‘skatepark’ Daha

Çankaya’ya Bir ‘skatepark’ Daha

GENÇLERİN ÖZGÜRCE KULLANABİLECEĞİ ALANLAR

A+A-

Ankara’daki Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri’nde bir doğa sporları alanı açan Çankaya Belediyesi, 100. Yıl Prof. Dr. Türkel Minibaş Parkı’nın yanıbaşına bir skatepark daha yapıyor.

Gençlerden gelen yoğun talepleri değerlendiren Çankaya Belediyesi, semtlerde içinde kay-kay pisti de bulunan alanlar yapıyor. İlki Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri içerisinde geçtiğimiz günlerde açılan Doğa Sporları Alanı’nda bulunan Skatepark'ın (Kaykay Pisti) ikincisi 100. Yıl’a yapılacak..

Çukurambar ve 100. Yıl semtlerinde yemyeşil bir koridor oluşturmak için yeni park alanları açtıklarını ifade eden Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Geçen yıl Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı’nın bitişiğinde açtığımız Dr. Füsun Sayek ve Prof. Dr. Türkel Minibaş parklarının yanıbaşına gençlerimizin isteği üzerine bir kay kay pisti yapıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında Çankaya’da gençlerimiz için hazırlanan nizami bir skatepark daha olacak." dedi.
Sokakta risk altında kaykay yapmaktansa kendileri için tasarlanmış, güvenli alanları tercih etmelerini dilediğini belirten Başkan Tanık, "Gençlerimiz için özgürce kullanabilecekleri alanlar ayırmak bizim için mutluluk verici." şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.