1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Cavcav Cüneyt Çakır'a Sen Kimsin Dedi
Cavcav Cüneyt Çakıra Sen Kimsin Dedi

Cavcav Cüneyt Çakır'a Sen Kimsin Dedi

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav Fenerbahçe Gençlerbirliği maçını yöneten Cüneyt Çakır hakkında açıklamalarda bulundu. İlhan Cavcav Fenerbahçe Gençlerbirliği maçını Cüneyt Çakır hiç iyi yönetmedi açıklamasında bulundu.

A+A-

İlhan Cavcav FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı yerden yere vurdu. Gençlerbirliği Fenerbahçe maçında maçı hiç iyi yönetemediğini söyledi. Cavcav Fenerbahçe'ye de takımı ligden çekemeyeceğini belirtti.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav Cüneyt Çakır'a zehir zemberek sözler etti. İlhan Cavcav Cüneyt Çakır'ı hiç beğenmedini belirtti. Fenerbahçe Kulübünü de yerden yere vurdu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav Fenerbahçe Kulubüne ve Cüneyt Çakır'a ateş püskürttü. İlhan Cavcav tartışmalı iki penaltıyla Fenerbahçe'ye yenildiklerini belirtti ve hakem Cüneyt Çakır'ın yönetimini hiç beğenmediğini söyledi.

İlhan Cavcav yaptığı açıklamada, tartışmalı iki penaltıyla Fenerbahçe'ye yenildiklerini belirterek, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın yönetimini beğenmediğini söyledi.

"Cüneyt bu hafta çok gazete okumuş. Keşke spor sayfalarına bakmasaydı" diyen Cavcav, "Cüneyt hafta boyunca yazılanların etkisi altında kalmış" diye konuştu.

Stadyumdaki seyircinin hakemi kötü etkilemiş olmasına ihtimal vermediğini kaydeden İlhan Cavcav, şunları söyledi: "Cüneyt'i asıl etkileyen tribündekiler değil, gazete manşetlerinde Türk futbolunu ligden çekilmekle tehdit edenlerdir. Kimse korkmasın, ligden takım çekmek öyle kolay bir iş değil. Ama hakemlerin de bu tür etkilerde kalmamaları lazım. Hakemler hakkında konuşmaktan, şikayet etmekten bıktım ama onlar hata yapmaktan bıkmadı. Cüneyt'i Dünya Kupası'nda maç yönetsin diye seçenler dün karşılaşmada olsalardı kararlarını gözden geçirirlerdi. Cüneyt dışarıda haberleri okumadığı, söylenenleri anlamadığı için daha rahat maç yönetiyor. Benim kendisine tavsiyem artık spor haberlerini okumayı bıraksın."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.