1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Cezaevi Müdiresinin Otomobili Havaya Uçuruldu
Cezaevi Müdiresinin Otomobili Havaya Uçuruldu

Cezaevi Müdiresinin Otomobili Havaya Uçuruldu

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın Dafni semtinde meydana gelen bombalı patlamada bir kişi hafif şekilde yaralandı.

A+A-

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın Dafni semtinde meydana gelen bombalı patlamada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Çevredeki bina, dükkan ve otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Ülkenin en büyük cezaevi durumundaki Atina Koridallos Hapishanesi Müdiresi’nin otomobili havaya uçuruldu. Atina Terörle Mücadele Birimi, patlamaya ilişkin geniş çaplı araştırma başlattı.

Atina’da bu sabah saat 04:40 sularında şiddetli bir bombalı terör eylemi meydana geldi. Ülkenin en büyük tutukevi konumundaki Koridallos Hapishanesi Müdiresi’ne ait otomobilin altına yerleştirilen zaman ayarlı bomba, büyük bir gürültü ile patladı. Patlama sonucu bir kadın hafif şekilde yaralanırken, civar apartman ve dükkanlarda ise maddi hasar meydana geldi.

Olaydan önce kimliği tespit edilemeyen kişiler, Ant1 televizyonu ile Zougla.gr adlı haber sitesini arayarak 20 dakika sonra bombanın patlayacağı ihbarında bulundu. Polisin önlemine rağmen büyük bir gürültü ile patlayan bomba, otomobili demir yığınına döndürürken, çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Civardaki apartmanların camları kırıldı. Dükkan ve evlerde önemli maddi hasar meydana geldi. Park halindeki otomobiller de patlamadan etkilendi.

Atina Terörle Mücadele Birimi, patlamaya ilişkin araştırmalarını sürdürüyor. Görevliler patlamanın olduğu yerde uzun süre delil topladı. Toplanan parçalar incelenmek üzere ilgili kurumlara götürüldü. Patlamanın terör saldırısı olduğu üzerinde duruluyor. CİHAN

Atina'da cezaevi müdiresinin otomobili havaya uçuruldu

Atina'da cezaevi müdiresinin otomobili havaya uçuruldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.