1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Uslu: Eylemlerden Siyasi Bir Mesaj Çıkartamadım
Uslu: Eylemlerden Siyasi Bir Mesaj Çıkartamadım

Uslu: Eylemlerden Siyasi Bir Mesaj Çıkartamadım

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Gezi Parkı eylemleri ile ilgili, "Ben verilen mesajlardan bir siyasi mesaj çıkartamadım.

A+A-

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Gezi Parkı eylemleri ile ilgili, "Ben verilen mesajlardan bir siyasi mesaj çıkartamadım." dedi.

Salim Uslu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında bir süredir devam eden eylemlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uslu, "Orada atılan sloganların, yakılan bayrakların, zarar verilen kamu malının yarattığı tepkinin hiçbir siyasi parti tarafından savunulabilecek bir durumu yok. İdari bir kısım yanlışlar varsa sorumlular vardır. Siyasi hesabını da hukuk hesabını da verirler. Tepkilerin demokratik zemin dışına çıkması hepimiz için ağır bedeller çıkartabilir." diye konuştu.

Eylemlerde, daha fazla demokrasi, daha fazla hukuk, daha fazla refah, daha fazla çevre duyarlılığı, sivil demokratik anayasa gibi konularda herhangi bir söylem olmadığına dikkat çeken Uslu, "Ben verilen mesajlardan bir siyasi mesaj çıkartamadım. Ortak bir siyasi mesaj söz konusu değil. 1 Mayıs gibi ortak bir payda için bir araya gelemeyen örgütler bugün hangi ortak paydalar için bir araya geliyor? Ortada bir siyasi mesaj değil, tepki var. Bunun anlamak da demokratik olgunluğun gereğidir." ifadelerini kullandı.

Uslu bir soru üzerine Taksim Platformu’nun taleplerinin içi doldurulamamış istekler olduğunu ifade ederek, "Taksim’i vesile kılıp cinsiyet eşitliği isteyenlerin arasında kadın olmaması enteresan değil mi?" şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.