16 Aralık 2025
Altın 5905.02
BIST 11348.83
Dolar 42.6866
Euro 50.2087
Sterlin 57.2918
Ankara 4°C

DAĞLICA ŞEHİDİNİN AĞABEYİ

DAĞLICA ŞEHİDİNİN AĞABEYİ
Dağlıca şehidinin ağabeyi, Diyarbakır Silvan'da Mehmetçiğe yapılan hain saldırının amacının ülkede kaos ortamı oluşturmaya yönelik olduğunu söyledi.

Dağlıca şehidinin ağabeyi, Diyarbakır Silvan'da Mehmetçiğe yapılan hain saldırının amacının ülkede kaos ortamı oluşturmaya yönelik olduğunu söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Çardak köyünde yaşayan Dağlıca şehidi Piyade Uzman Çavuş Mustafa Uysal'ın ağabeyi Hasan Uysal, terör örgütü PKK tarafından Diyarbakır Silvan kırsal alanda yapılan hain saldırıyı nefretle kınadı. Şehit olan 13 askere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifa ile ailelerine başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulunan Hasan Uysal, kalleşçe yapılan saldırının hükümetin güvenoyu almasından sonra yapılmasını manidar bulduğunu söyledi. Türkiye'nin her alanda yükselmesni ve kalkınmasını istemeyen şer odaklarının terör olaylarını tırmandırarak ülkede kaos ortamı oluşturmaya çalıştığını belirten Uysal, bu tür saldırıların milletin birlik ve beraberliğini bozamayacağını kaydetti. Uysal, "PKK terör örgütünü lanetliyorum. Terörün amacı açık. Ülkede kaos ortamı oluşturmak. Karanlık güçler ülkemizin her alanda güçlü olmasını istemiyor. Bu tür hain saldırlarla ülkede kargaşa ve insanlarda korku oluşturmak istiyor. Teröre karşı milletçe kenetlenirsek şer odaklarının oyununu bozmuş oluruz." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir