17 Aralık 2025
Altın 5952.661
BIST 11286.81
Dolar 42.7194
Euro 50.2368
Sterlin 57.1941
Ankara 5°C

DEV MAÇ TATİL EDİLDİ!

DEV MAÇ TATİL EDİLDİ!
Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması tribün olayları nedeniyle yarıda kaldı..

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının dev maçı yüksek tansiyonla başladı. Maça sık sık ara verilmek zorunda kalındı.

Maçın başında Trabzonspor taraftarları Volkan'ın koruduğu kaleye yabancı madde yağdırdı. Duman altında kalan kale nedeniyle hakem maçı durdurdu. Yabancı maddeler temizlendikten sonra maç kaldığı yerden devam etti. Kale önüne atılan yabancı maddeler arasında kapı kolu da vardı.

23. dakikada Fenerbahçe, Emenike'nin golü ile 1-0 öne geçti.

Gerginlik Fenerbahçe'nin golünden sonra iyice tırmandı. Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Volkan'ın koruduğu kalenin arkasındaki tribünlere gelip 'sakin olun' uyarısında bulundu.

Karşılaşmaya sık sık ara verilmesi nedeniyle ilk yarının sonuna 10 dakika kayıp zaman eklendi.

İlk yarı tamamlanmasına kısa bir süre kala, tribün olayları yeniden başlayınca hakem Bülent Yıldırım ve yardımcıları ile Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına gitti.

Maç, 45+9. dakikada sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Bülent Yıldırım tarafından tatil edildi.

Maçla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir