1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Down Sendromlu Sporculara Milli Davet
Down Sendromlu Sporculara Milli Davet

Down Sendromlu Sporculara Milli Davet

Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu ve Adıyaman Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinden Enes Gülmez, Denizli'de yapılan Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası ve Milli takım Seçmeleri'nde 12-15 yaş grubunda uzun atlama ve 200 metre koşu yarışlarında.

A+A-

Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu ve Adıyaman Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinden Enes Gülmez, Denizli'de yapılan Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası ve Milli takım Seçmeleri'nde 12-15 yaş grubunda uzun atlama ve 200 metre koşu yarışlarında Türkiye birincisi oldu. Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü'nün diğer sporcuları Ahmet Taner Yılmaz ve Mazlum Fırat ise Artvin'de yapılan Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Şampiyonası ve Milli takım Seçmeleri'nde 12-15 yaş grubunda gösterdiği başarıdan dolayı milli takım seçmelerine davet edildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü Özel Sporcular Branşı Asbaşkanı ve Adıyaman Özel Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Bağcı, “Sporcularımızın almış olduğu bu başarılar tesadüfü olmayıp düzenli olarak özel eğitim antrenörleri eşliğinde çalışmalar yaptılar. Sporcularımızı kutluyor, milli takımlar düzeyinde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum." dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.