1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eğitimcilere 'Eğitim Yönetimi Ve İletişim' Eğitimi
Eğitimcilere Eğitim Yönetimi Ve İletişim Eğitimi

Eğitimcilere 'Eğitim Yönetimi Ve İletişim' Eğitimi

Artvin’de eğitimcilere Eğitim Yönetimi ve İletişim konulu eğitim verildi. Eğitim sonrası Ayın Yüksek Performanslı Okulu Projesi (AYPOP) kapsamında der...

A+A-

Artvin’de eğitimcilere Eğitim Yönetimi ve İletişim konulu eğitim verildi. Eğitim sonrası Ayın Yüksek Performanslı Okulu Projesi (AYPOP) kapsamında dereceye giren okullar ödüllerini aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz'ın açılış konuşmasıyla başlayan program, NLP Uzmanı Yazar Eğitmen ve Danışman Ramazan Varol’un yönetici ve öğretmenlere yönelik ‘Eğitim Yönetimi ve İletişim’ konulu sunumuyla devam etti. Varol sunumda, beynin çalışmasını engelleyen bir takım olumsuzlukları anlattı. Beyne en fazla zararı yüksek sesin verdiğinin altını çizen Varol, “İnsan beyni sesleri algılama konusunda hassas. Dikkat, sese ve sesin geldiği yere odaklanır. Bu yüzden konuyu anlatırken ya da öğrenciler sınavdayken masaya vurarak sessizleştirme yanlış bir davranıştır.” dedi.

İnsanların üç zamanı birlikte yaşadıklarının altını çizen Varol, “Geçmişimiz, geleceğimiz ve içinde bulunduğumuz zaman. İnsanlar geçmişlerini yaşadıktan sonra sevincini, hüznünü geçmişlerinde bırakmalıdır. Yoksa depresyona girmeleri kaçınılmazdır, bir yük gibi geçmişimizi sırtımızda taşımamalıyız.” ifadelerini kullandı.

Sunumun ardından Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Varol’a plaket ve çiçek taktim etti. Varol daha sonra kitaplarını imzaladı.

Programın devamında ise ‘Ayın Yüksek Performanslı Okulu Projesi’ kapsamında ödül töreni düzenlendi. Nisan ayında ilköğretim okulları arasında 78 puanla Atatürk İlköğretim Okulu, orta öğretim okullarında 83 puanla Artvin Fen Lisesi, mayıs ayında ise ilköğretim okulları arasında 84 puanla Vakıfbank İlköğretim Okulu, orta öğretim kurumlarında ise 84 puanla Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu. Birinci olan okulların ödülleri Vali Necmettin Kalkan tarafından verildi.

AYPOP'da birinci olan okullara akıllı tahta, başarı belgesi, AYPOP logolu flama, okulların bütün çalışanlarına başarı belgesi verildi. Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'ndeki programa; Vali Necmettin Kalkan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.