1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Emeklinin Maaşını Gasp Eden Zanlıyı Güvenlik Kamerası Yakalattı
Emeklinin Maaşını Gasp Eden Zanlıyı Güvenlik Kamerası Yakalattı

Emeklinin Maaşını Gasp Eden Zanlıyı Güvenlik Kamerası Yakalattı

Zeytinburnu'nda, 60 yaşındaki emekli İsmail Salim Demir balık tutmaya giderken bir kişi tarafından gasp edildi.

A+A-

Zeytinburnu'nda, 60 yaşındaki emekli İsmail Salim Demir balık tutmaya giderken bir kişi tarafından gasp edildi. Zanlının, Demir'in cebindeki 600 lira emekli maaşını aldığı öğrenildi. Yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Sümer Mahallesi'nde oturan İsmail Salim Demir, balık tutmak için elinde olta ve kovasıyla yola çıktı. Demir, biraz ilerledikten sonra bir kişinin saldırısına uğradı. Şahıs, Demir'i park halindeki araçların arasına taşıyarak yere yatırdı. Demir'in cebindeki cüzdanı alan zanlı kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden zanlının eşkali belirlendikten sonra çalışmalara başlandı. Ekipler, zanlı T. A.'yı Sümer Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Uyuşturucu madde kullanmak suçundan sabıkalı olan T.A., ifadesinin ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşlı adamı gasp ederek 600 lirasını alan T.A.'nın bir sosyal paylaşım sitesinde 2 arkadaşıyla birlikte evde koltuğun üzerine dolarlardan 'Fakir' yazarak fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.