Altın 5408.177
BIST 11123.1
Dolar 42.0553
Euro 48.4654
Sterlin 55.2585
Ankara 17°C

Emine Erdoğan: Deniz ve okyanus dünyadaki tüm ülkelerin ortak sınırıdır

Emine Erdoğan: Deniz ve okyanus dünyadaki tüm ülkelerin ortak sınırıdır
Emine Erdoğan, Dünya Okyanuslar Günü mesajında, "Deniz ve okyanus, dünyadaki tüm ülkelerin ortak sınırıdır. Bu nedenle ortak bir vicdanla hareket etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Deniz ve okyanus, dünyadaki tüm ülkelerin ortak sınırıdır. Bu nedenle ortak bir vicdanla hareket etmemiz gerekiyor. Sıfır Atık felsefesini denizleri de kapsayan bir yaşam biçimi haline getirebilirsek, engin mavilikleri geleceğe taşıyabiliriz." ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan, Twitter hesabından 8 Haziran Dünya Okyanuslar Günü dolayısıyla paylaşım yaptı.

"#WorldOceansDay, #SıfırAtıkMavi" etiketleriyle paylaştığı twitlerinde Emine Erdoğan, şunları kaydetti:

"Su hayattır. Okyanuslar ise sayısız yaşam türünün yuvasıdır. 8 Haziran Dünya Okyanuslar Günü'nde okyanusların, denizlerin ve kıyıların temizliğinin, dünyamız için hayati öneme sahip olduğunu bir kere daha hatırlayalım. Deniz ve okyanus, dünyadaki tüm ülkelerin ortak sınırıdır. Bu nedenle ortak bir vicdanla hareket etmemiz gerekiyor. Sıfır Atık felsefesini denizleri de kapsayan bir yaşam biçimi haline getirebilirsek, engin mavilikleri geleceğe taşıyabiliriz. Çocuklarımız, sularında balıktan çok plastiğin yüzdüğü bir geleceği hak etmiyor. Okyanuslar tabiatın döktüğü gözyaşları olmasın."

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir