1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan: Bizi Millet Getirdi Millet Götürür, Başkaları Değil
Erdoğan: Bizi Millet Getirdi Millet Götürür, Başkaları Değil

Erdoğan: Bizi Millet Getirdi Millet Götürür, Başkaları Değil

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milli iradeye yönelik hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceklerini söyledi.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milli iradeye yönelik hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceklerini söyledi. Erdoğan, “Bizi millet getirdi. Bizi götürecekse millet götürür başkaları değil.” dedi.

Avrupa Birliği Konferansı’nda konuşan Başbakan Erdoğan, “Türkiye demokratik bir ülkedir. Bizi millet getirdi. Bizi götürecekse millet götürür başkaları değil. Hükümetle meselesi olan bunu sandıkta görebilir. Hükümete hesap sormak isteyen sandıkta hesabını sorar. Haftanın üç günü parlamentoda esip gürlüyorlar, millet adına bunu yapıyorlar. Milli iradeye yönelik hiçbir saldırıya asla boyun eğmeyiz. Biz toplumsal hadiseleri okur analiz ederiz. Bizi her iki kişiden birinin oyuna mazhar eden kucaklayıcı tavrımızdır.” diye konuştu.

Sadece kendi seçmenini düşünerek hizmet yapmadıklarını ifade eden Erdoğan, “Biz yüzde ellinin değil partisi olarak değil yüzde yüzün partisi gibi bu ülkeye hizmet veriyoruz. Yabancı medyanın sipariş üzerine ilan yayınlamamalarını kendilerine hatırlatırım. Gazetelere parayı basarak ilan verenler, Türkiye’nin bu hale gelmesini hazmedemeyenlerin verdiği ilanları kimin verdiğini de biliyoruz. Bu yine Türkiye’deki faiz lobisinin iktidara yönelik attığı adımdır. Faiz lobisi istediklerine ulaşamayacak. Bu halkın istediği olacak.” şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.