1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fener'e Darbe Üstüne Darbe
Fenere Darbe Üstüne Darbe

Fener'e Darbe Üstüne Darbe

1 Tahkim, Yıldırım'ın cezasını onadı, 90 gün için 'az' dedi 2 PFDK, Fenerbahçe'ye bir maç saha kapatma cezası verdi 3 Cristian rakibe tekmeden ötürü iki maç ceza aldı!

A+A-

F.Bahçe'ye dün akşam kötü haberler arka arkaya geldi. Futbol Federasyonu'nun iki farklı kurulundan yeni cezalar ve verilen cezalara onama çıktı. İstinye'deki TFF binasından ilk açıklama Tahkim Kurulu'ndan geldi. Tahkim üyeleri, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 90 günlük hak mahrumiyetini "oy birliğiyle" onarken, Yıldırım'ın Sivas'ta hakaret ve tehdit içeren eyleminin daha ağır cezayı gerektirdiğini ancak aleyhte itiraz olmaması ve cezayı arttırma yetkililerinin bulunmadığının altı çizildi.

TRABZON MAÇLARININ YILDIZIYDI
İkinci kötü haber ise Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan geldi. PFDK, Elazığ- F.Bahçe maçında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratının bu sezon 4.kez gerçekleştirilmesinden dolayı bir maç seyircisiz oynama cezası ile 80 bin TL para cezası verdi. PFDK ayrıca aynı maçta kendisini düşüren Elazığlı Onur'a kalkarken tekme atan Cristian'a da 2 maçtan men cezası kesti. Brezilyalı yıldız, G.Birliği ve Trabzon maçlarında oynamayacak. Cristian forma giydiği 10 Trabzon maçında 4 gol atmıştı.

FENERBAHÇE'YE CÜNEYT ÇAKIR
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri dün açıklandı. Üst üste gelen hakem hataları nedeniyle F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki gün TFF'ye yaptığı ziyaretin ardından sarı-lacivertlilerin G.Birliği ile oynayacağı maça 2014 Dünya Kupası'nda görev yapacak Cüneyt Çakır atandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.