1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gençlerin Büyük Takım Hayalini Polis Gerçekleştiriyor
Gençlerin Büyük Takım Hayalini Polis Gerçekleştiriyor

Gençlerin Büyük Takım Hayalini Polis Gerçekleştiriyor

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin büyük futbol takımlarının altyapı seçmelerine katılma hayalini gerçekleştiriyor.

A+A-

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin büyük futbol takımlarının altyapı seçmelerine katılma hayalini gerçekleştiriyor. Kayseri’deki seçmeler sonucu 13 ile 15 yaş gençlerden belirlenen 15 kişi İstanbul’a gidiyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nce, çocukların bedensel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini sağlıklı olarak tamamlamaları, yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeleri, hayatlarına belli ideallerle pozitif anlamda devam edebilmeleri amacıyla “Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun” projesi
kapsamında gençlere yeni imkanlar sundu.

İl genelinde, 1998-1999-2000 doğumlu ve herhangi bir kulüpten lisansı olmayan gençler arasında seçmeler yapılacak. Seçmeler sonucunda belirlenecek 15 genç, 15-25 Haziran 2013 tarihleri arası İstanbul'a götürülerek büyük takımların altyapı seçmelerine katılma imkânı bulacak.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayserispor Kulübü ile İstanbul ilinde kurulu bulunun Avrupa Yıldızları Spor Okulu (AYSO) ortaklığında hazırlanan “Kayseri Yıldızlarını Keşfediyor” isimli işbirliği protokolü yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri ile Kayserispor futbol takımınca görevlendirilen futbol antrenörü eşliğinde, Kayserispor Futbol Kulübü tesislerinde yapılan seçmeler neticesinde İstanbul’a gönderilecek 15 genç belirlendi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.