1. HABERLER

  2. EGELİ ETKİHABER

  3. 'GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM'
GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM

'GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM'

Egeli Etkihaber, egenin nabzını tutmaya devam ediyor...

A+A-

‘GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM’

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın çocuğu yaşındaki muhabire, hem de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir temaslarını haberleştirmek için koşuşturan genç bir kız muhabire otelin lobisinde aynen şunları söylediği iddia ediliyor.

İ ..VE O ..ÇOCUĞU

‘Söyle o patronuna yalan yanlış yazılar yazıyor. Kendisi o..çocuğu ve  i...Beni deli etmesin. Dahası da var ama ben şimdilik işin bir boyutundayım. Yani belediye başkanı tarafından gencecik bir kıza patronuna götürmesi için söylendiği iddia edilen o ağır küfürler boyutunda. Merak ediyorum. Bırakın gazeteciliği bir kenara önce bir Karşıyakalı bir baba olarak merak ediyorum.  İlçemin belediye başkanı, evlat sahibi bir baba, çocuğu yaşındaki bir kızı otel lobisinde sıkıştırıp bu sözleri söyleyebilir mi?’ diye. Gerçekten merak ediyorum.  Akpınar o sözleri söylediyse pişman oldu mu? diye..

SİBEL’E HER YOL UYAR!

AKŞAM EGE’nin manşeti aynen böyle ‘Sibel’e her yol ‘Uyar’. İddialar doğruysa  ‘CUK’ diye oturuyor. Önce denizin kenarına, tam da yaya kaldırımına konduracaksın kaçak işletmeyi, sonra iddialar ortaya atılınca başka yöntemler arayacaksın kendince.  Güya ‘Bakın ben burayı işletmiyorum’ demiş olmak için bir başkasına devredeceksin  işletmeyi. Sayın Uyar iddialar doğruysa çok ciddi bir suç işliyorsunuz. Bana her yol ‘uyar’ mantığı ile hareket ediyorsanız yanlış yoldasınız. Çünkü kaçak işletmeden kazanç elde ediyorsanız bunun adı ‘rüşvet’tir. Benden söylemesi.

SEN MİSİN ERDOĞAN İLE EL SIKIŞAN

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile el sıkışıp kentin sorunlarını iletince, Aydın başta olmak üzere birçok il de CHP’liler ayağa kalktı. Vay! Sen misin Erdoğan’ın elini sıkıp, kentin sorunlarını anlatan. Birbiri ardına açıklamalar, yargısız infazlar. Zannedersiniz ki Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun konuştuğu kişi bu ülkenin başbakanı değil; zannedersiniz ki Başbakan Erdoğan’ın konuştuğu, Aydın Belediye Başkanı değil. Anlamak mümkün değil. Meydanlara çıkıp hem AK Parti’nin toplumu ayrıştırdığı söylemini yayacaksın sonra da ülkenin başbakanın elini sıkan kendi belediye başkanını yargısız infaz edeceksin. Anlamak mümkün değil!

fft261_mf4294699.20140810152251.jpeg

 -SERMAYELERİ GEZİ VE ATATÜRK-

 Eskiden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kullanırlardı. Ne zaman seçim atmosferi yaşanmaya başlasa ya laiklik yürüyüşleri düzenlerler ya fener alayları ya da Gazi’nin yalnız kendilerini sevdiği kandırmacasını topluma anlatmak için konferanslar yaparlardı. Çünkü yoktu ellerinde belediyecilik anlamında elle gösterecekleri, oy isteyebilecekleri icraatları. Nasıl kandıracaklardı İzmirliyi; Ata ile, laiklik elden gidiyor konferanslarıyla. Şimdi metot daha farklı. Bu sefer ki kandırmanın adı ‘Gezi Olayları’. Malum yarın ilk defa kendi oylarımızla Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Bizim belediyeler seçime haftalar önce hazırlandı. Hazırlık ne ‘Gezi Belgeselleri’. Yaklaşık bir haftadan bu yana ilçe belediyelerinin organizasyonları altında ‘Gezi Belgeselleri’ gösteriyorlar sinemalarda, konferans salonlarında.  Ellerinde Atatürk posterli Türk bayraklı gençler, yakılan kentlerin meydanlarında isyancı olarak gösteriliyor. Bu sefer İzmirli yer mi? Kanar mı  bilmem.  Ama birgün yemeyeceğini, kanmayacağını çok iyi biliyorum. Bir gün İzmirlinin kendisini Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mili değerlerle kandıran bu insanlardan hesap soracağını çok iyi biliyorum.

BÖCEK

Tam köşe yazımı tamamlamıştım ki, internetteki haber sitelerinde flaş flaş diye verilen bir haber. Haberin içeriği iddiaya göre; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın makam odasında böcek bulunmuş. Üstelik böceği başkanın bizzat kendisi raslantı sonucu bulmuş! Doğruysa vahim. Ama Akpınar'ın amacı gencecik bir kıza ettiği iddia edilen küfürler ile Eski Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak için ortaya attığı iddialar nedeniyle gündem değiştirmekse o daha da vahim.

 

EGENİN İMBATI ÜZERİNİZE OLSUN!...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.