1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Görme Engelli Öğrenciye Rektör Özer’den Hediye
Görme Engelli Öğrenciye Rektör Özer’den Hediye

Görme Engelli Öğrenciye Rektör Özer’den Hediye

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi, 396 öğrencisini mezun etti.

A+A-

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi, 396 öğrencisini mezun etti. Erdemir kapalı spor salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde görme engelli öğrenci Recep Dilek, arkadaşlarının alkışları ve tezeahuratı arasında mezun oldu.

Ereğli Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören 396 öğretmen adayı Erdemir kapalı spor salonunda düzenlenen tören ile mezun oldu. Törene Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Dekanı Profesör Doktor Mahmut Özer, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ali Azar, öğretim görevlileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Öğrencilerin salondaki yerlerini almasının ardından halk oyunları gösterileri sunuldu. Fakültede başarılı olan öğrencilere belgeleri verilirken, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Dekanı Profesör Doktor Mahmut Özer, fakülteden mezun Ereğli Eğitim Fakültesi 3. Türkçe öğretmenliği bölümü öğrencisi Recep Dilek’le gurur duyduğunu ve bundan sonraki hayatında başarılar dilediğini söyledi. Yoğun alkış ve tezehurat eşliğinde salondaki yerinden arkadaşlarının yardımı ile kürsüye gelen Recep Dilek’e mezuniyet belgesini Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Dekanı Profesör Doktor Mahmut Özer verdi. Özer ayrıca başarılı bir öğrenci olan Recep Dilek’e hediye takdiminde bulundu.

Okuldan mezun olan 396 öğrenci, öğrenim belgelerini aldıktan sonra salon ortasında toplandı. Yapılan konuşmaların tamamlanmasının ardından öğrenciler mezuniyet sevinçlerini keplerini atarak kutladı. Arkadaşlarına sarılarak mutluluklarını paylaşan öğrenciler daha sonra salona gelen aileleriyle paylaştı.
Tören, kep atma seremonisinin tamamlanmasıyla sona erdi. CİHAN

Görme engelli öğrenciye Rektör Özer’den hediye

Görme engelli öğrenciye Rektör Özer’den hediye

Görme engelli öğrenciye Rektör Özer’den hediye

Görme engelli öğrenciye Rektör Özer’den hediye

Görme engelli öğrenciye Rektör Özer’den hediye

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.