1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hacımuratlı Kültür Merkezi’ne İlk Harç
Hacımuratlı Kültür Merkezi’ne İlk Harç

Hacımuratlı Kültür Merkezi’ne İlk Harç

Her mahalleye kültür merkezi kurmayı hedefleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Hacımuratlı Kültür Merkezi’nin temelini törenle attı ve ilk harcı koydu.

A+A-

Her mahalleye kültür merkezi kurmayı hedefleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Hacımuratlı Kültür Merkezi’nin temelini törenle attı ve ilk harcı koydu. Başkan Odabaşı, en iyi ve en kaliteli hizmetleri yapmanın hesaplarını yaptıklarını ve başarılı olduklarını belirterek “Şimdi herkes Gölbaşı’nda oturmayı tercih ediyor. Bu hepimizin gururudur.” dedi. Başkan Odabaşı, Gölbaşı’na ilginin nedeninin sadece doğa yapısı olmadığını, marka kent Gölbaşı hedefiyle 4 yıldan beri sürdürdükleri hizmetlerin de bu büyük ilginin nedeni olduğuna dikkat çekti.

Ankara'nın Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kültür merkezinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, 275 m2’lik bir alanı kapsayan merkezin hayırlı olması dileğinde bulundu. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde hizmet seferberliğine çıktıklarını ifade eden Odabaşı, “Örencik’te başladığımız kültür merkezi seferberliğinde bugün de Hacımuratlı’dayız. İnşallah güzel anıları hep birlikte bu tesiste yaşarız.” diye konuştu.

Bu arada temel atma töreninin ardından Mahalle Muhtarı Fuat Talat, Başkan Odabaşı’na mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve bir hediye takdim etti. Temel atma törenine belediye meclis üyeleri, belediye birim yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Ersin Pehlivan, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Temel atma töreninin ardından konuklara yemek ikram edildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.