1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hasköy Kaymakamlığı Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı
Hasköy Kaymakamlığı Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

Hasköy Kaymakamlığı Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

Hasköy Kaymakamı Bilgihan Bayar, yılsonu tatilinin başlamasıyla birlikte tatile gidemeyen 100 başarılı öğrenciye spor malzemesi dağıttı.

A+A-

Hasköy Kaymakamı Bilgihan Bayar, yılsonu tatilinin başlamasıyla birlikte tatile gidemeyen 100 başarılı öğrenciye spor malzemesi dağıttı. Kaymakam Bayar, öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak ve kitap okuyarak değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Hasköy Kaymakamlığı'nın desteği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 100 başarılı öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı. Yılsonu tatilinin en iyi şekilde değerlendirilmesi ve sporda alt yapıyı güçlendirme amacıyla 12 ile 16 yaş grubunda bulunan başarılı öğrencilere spor malzemesi dağıtan Kaymakam Bilgihan Bayar, spor ve kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

Amaçlarının, öğrencileri kötü alışkanlıklardan arındırmak, topluma faydalı insanlar olarak yetişmelerini sağlamak olduğunu belirten Bayar, bütün öğrencilere forma, ayakkabı ve çeşitli spor malzemesi dağıttıklarını söyledi. Kaymakam Bayar, imkanlar dahilinde sportif faaliyetlere gerekli desteği de verdiklerini sözlerine ekledi.

“AMAÇ, ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞTIRMAK”

Yılsonu tatilinin başlaması ile birlikte öğrencilerin internet salonu ve kahvehane köşelerinde zaman geçirmemeleri için sportif ve benzeri gibi faaliyetlere katılmalarını sağlamak amacıyla böyle bir proje geliştirdiklerini belirten Kaymakam Bayar, ailelerin bu konuda duyarlı olmasını istediklerini söyledi.

Kaymakam Bayar, öğrencilere dağıttığı malzeme töreninde yaptığı konuşmada, “Okullarımızın kapanması ile birlikte özelikle futbol oynayan öğrencilerimize bunu bir fırsat bilerek kendi çapımızda bir proje yaptık. Bu proje kapsamında işte yerel imkânlarımızla çocuklara forma eşofman, spor ayakkabıları, top ve malzemeler aldık." diyerek şöyle devam etti:

"Çocuklarımıza yaz aylarında internet kefelerde ya da kendilerine uygun olmayan yerlerden vakitlerini geçirmekten ise hem topluma faydalı insanlar olmaları ve mental bedensel gelişimleri daha iyi olmaları için kaymakamlığımızın önderliğinde böyle bir çalışma yaptık.

Kaymakamlığımızın finansmanında İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü koordinasyonu ile böyle bir proje geliştirdik. Umarım çocuklarımız bundan en maksimum faydayı sağlarlar, önümüzdeki eğitim ve öğretim sezonuna ruhen de dinlenmiş olarak hazırlanmış olacaklardır.”
CİHAN

Hasköy Kaymakamlığı Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

Hasköy Kaymakamlığı Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

Hasköy Kaymakamlığı Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

Hasköy Kaymakamlığı Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.