1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yapı market mağazasında yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı.

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yapı market mağazasında yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı. İş yeri sahibi ise marketlerinde her yıl yaşanan hırsızlık olaylarında zararlarının 30 bin lira civarında olduğunu söyledi.

Ereğli’ de yapı market mağazasında yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde elinde ki poşetle mağazaya giren bir kişi, musluk bataryasını raftan aldıktan sonra görevliye ‘Bunu buradan aldım ama olmadı. Değiştirmek istiyorum. Ancak değiştirme fişim yok’ talebini iletti. İşyeri çalışanı musluk bataryasını alarak kasaya gittikten sonra çevreyi kolaçan eden müşteri, daha sonra raftan başka bir bataryayı alarak dükkândan çıkarak uzaklaşıyor.

HIRSIZLIKLARDAN 30 BİN LİRA ZARARIMIZ OLUYOR

Olayı güvenlik kameralarını inceledikten sonra ortaya çıkarken, iş yeri sahibi Mehmet Alim bu tür olayların sürekli yaşandığı iş yerinde yıllık 30 bin lira civarında zarar yaşadıklarını söyledi. Alim konuşmasında “Olayda müşteri elinde ürün olmadan geliyor. Reyondan ürünü alıyor. Görevliye ürünü geri vermek istediğini söylüyor. Görevli değiştirme fişini sorduğunda yanında olmadığı söylüyor. Görevli yanından ayrılınca da başka bir ürünü alarak mağazadan çıkış yapıyor. Bu tip olaylar çok başımıza geliyor. Özellikle ürünlerin kutularını değiştiriyorlar. Pahalı ürünü ucuz ürünün içine koyarak kasadan çıkarıyorlar. 2 oldu markeri açalı. Ancak bu iki yıl içinde çok değişik hırsızlık şekillerini gördük ve öğrendik. Bazıları akıllara durgunluk verecek şekilde oluyor. Ancak bunlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Geçen yıl itibari ile tespit ettiğimiz çalıntı miktarı 30 bin lira civarında. İş yerimiz 30 güvenlik kamerası ile kontrol ediliyor” dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.