1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hukuk Fakültesi’nde 2. Mezuniyet Sevinci
Hukuk Fakültesi’nde 2. Mezuniyet Sevinci

Hukuk Fakültesi’nde 2. Mezuniyet Sevinci

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2012-13 öğretim yılı mezunları diplomalarını aldı.

A+A-


Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2012-13 öğretim yılı mezunları diplomalarını aldı.
Akif Kansu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çeker, öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çeker, öğrencilerine 4 yıl boyunca iyi bir hukukçu olmaları adına yararlı gördükleri bilgileri vermeye çalıştıklarını söyledi. Öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyen Çeker, “Umarım ülkemiz için, milletimiz için, bu camiaya faydalı ve hukukçu kimliğini ön plana çıkaran adaylar olursunuz. Özellikle hukukçu kimliğiyle hukukun üstünlüğünü her şeyin üzerinde tutan, adalet anlayışı, eşitliği, insan onurunu birçok konuda istenmeyenlerin önünde durmayı arzu ettik. Umarım meslek hayatlarında da bu şekilde bu değerlere sahip kişiler olarak görev yaparlar.” dedi.

Tören sırasında Hukuk fakültesi mezunları, Prof. Dr. Mustafa Çeker öncülüğünde mezuniyet yemin törenini gerçekleştirdi. Yemin töreninin ardından bölüm birincisi Yıldırım Akbulut, ikincisi Metin Esmer ve üçüncüsü Merve Öztürk’e başarı belgesi, plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Dereceye giren öğrencilere verilen hediyelerin ardından mezun olan öğrenciler sahneye çağrılarak öğretim üyeleri tarafından diplomaları verildi.

Bölüm birincisi Yıldırım Akbulut kürsüde duygu ve düşüncelerini dile getirdikten sonra yaş kütüğüne şilt çaktı. Öğrencilerin kep atmasıyla tören sona erdi.
CİHAN

Hukuk Fakültesi’nde 2. mezuniyet sevinci

Hukuk Fakültesi’nde 2. mezuniyet sevinci

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.