1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İhsan Eroğul Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Mersin Adliye Oldu
İhsan Eroğul Futbol Turnuvasının Şampiyonu Mersin Adliye Oldu

İhsan Eroğul Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Mersin Adliye Oldu

Adana F Tipi Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından bu yıl 8.si düzenlenen ve 20 takımın katıldığı ‘8.

A+A-

Adana F Tipi Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından bu yıl 8.si düzenlenen ve 20 takımın katıldığı ‘8. İhsan Eroğul Futbol Turnuvası’ sona erdi. Turnuvanın final maçında Adana Yeni Adliye takımını 1-0 yenmeyi başaran Mersin Adliye turnuvanın şampiyonu oldu.

5 Ocak Stadı’nda ilk maçta rakibi Osmaniye Adliyesi’ni 4-2 yenmeyi başaran Mersin Avukat Katipleri Derneği üçüncü oldu. Uğur Yanarateş, Hasan Can ve Mahmut Gülmez’in yönettiği final karşılaşmasında ise Adana ile Mersin adliyesi karşı karşıya geldi. Hayli zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmanın son saniyelerinde golü bulan Mersin Adliyesi turnuvanın şampiyonu oldu.
Şampiyon olan Mersin Adliyesi takımına kupasını Adana Valisi Hüseyin Avni Coş verdi. İkinciye ödülünü Adana Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, üçüncüye ise Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya takdim etti.

Öte yandan, merhum Savcı Volkan Yücesoy adına turnuvada en centilmen takım seçilen Kozan Adliyespor’a ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Adana Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Akkaya, en centilmen oyuncu seçilen İl Jandarma Komutanlığı oyuncularından Mustafa Dinmez’e ödülünü İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç verdi.
Turnuvada 14 golle ‘gol kralı’ olan Mersin Adliye oyuncusu Selim Belci’ye ödülünü Kıvanç Tekstil ve Kıvanç Enerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye de katkılarından dolayı plaket verildi.
CİHAN

İhsan Eroğul Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Mersin Adliye oldu

İhsan Eroğul Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Mersin Adliye oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.