1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yerköy’de Şiir Dinletisi Yoğun İlgi Gördü
Yerköy’de Şiir Dinletisi Yoğun İlgi Gördü

Yerköy’de Şiir Dinletisi Yoğun İlgi Gördü

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Sözün Bittiği Yer’ isimli şiir dinletisi yoğun ilgi gördü.

A+A-

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Sözün Bittiği Yer’ isimli şiir dinletisi yoğun ilgi gördü

Bozok Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen şiir dinletisine Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, siyasi parti temsilcileri, Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programda öğrencilerin okuduğu, Dursun Ali Erzincanlı’nın "Gelseydin" şiiri, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın "Bir gün anlarsın" şiiri, Bedirhan Gökçe’nin "Baba Uyan" şiiri, salondaki davetlileri duygulandırdı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, şiirlerin Türk edebiyatında büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizi kutluyorum gerçekten hepsi de şiirlerini çok güzel okudular. Bu vesile ile okul yöneticilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.