1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İnebolu Eml'den Bilim Sergisi
İnebolu Emlden Bilim Sergisi

İnebolu Eml'den Bilim Sergisi

Kastamonu İnebolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (EML) öğrencileri tarafından 'Bilim, Teknoloji ve Mesleki Ürünler' sergisi açıldı.

A+A-

Kastamonu İnebolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (EML) öğrencileri tarafından 'Bilim, Teknoloji ve Mesleki Ürünler' sergisi açıldı.

    Okul Müdürü Orhan Özin, belediye düğün salonundaki serginin açılışında yaptığı konuşmada, öğrencilerin 1 ay süreyle Almanya ve İsviçre'de gördükleri stajda edindikleri tecrübeleri projelerine yansıttıklarını söyledi. Bu yıl 6'ncısı düzenlenen sergide robot teknolojisini ön plana çıkardıklarını ve öğrencilerin tasarladığı 2 robotu gösterime hazır hale getirdiklerini belirten Özin, "Bu sayede kendini geliştiren okulumuz önümüzdeki yıllarda ülkemizde yapılan robot yarışmalarında yerini alacaktır." dedi. Özin, sergideki 107 stantta 90 öğrencinin çalışmalarının yer aldığını kaydetti.

    Açılışa, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Topal, İnebolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nejdet Gültepe, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yaşar, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.