1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İşadamlarından Reyhanlı’ya Taziye Ziyareti
İşadamlarından Reyhanlı’ya Taziye Ziyareti

İşadamlarından Reyhanlı’ya Taziye Ziyareti

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs’ta meydana gelen iki ayrı patlamadan sonra, çeşitli dernek ve odaların ziyareti devam ediyor.

A+A-

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs’ta meydana gelen iki ayrı patlamadan sonra, çeşitli dernek ve odaların ziyareti devam ediyor. TURKONFED, ÇUKUROVASİFED, DASİFED Gaziantep BİRSİD, Hatay SİAD gibi derneklerden 22 başkan ve yönetim kurulu üyeleri Reyhanlı ilçesine geldi. İşadamları, Kaymakam Yusuf Güler’in ardından belediye hizmetlerinin geçici olarak yürütüldüğü Milli Eğitim Müdürlüğü eski binasında Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret etti. Birinci ve ikinci patlama yerlerini de gezen iş adamları Kaymakam Güler ve Belediye Başkanı Şanverdi'ye, hem başsağlığı ve hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak 'her zaman yanınızdayız' mesajı verdi.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu(TURKONFED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Onatça, Reyhanlı’ya konfederasyon başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini sunmak için geldiklerini söyledi. Onatça, "Ölenleri geri getirmek mümkün değil, elden bir şey gelmiyor. Ancak iş dünyası olarak halkımıza moral vermek ve kendimizi onların yanında hissettirmek amacıyla geldik." dedi.

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz olmak üzere Kaymakam Güler ve Belediye Başkanı Şanverdi, esnaf ve halk ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Onatça, “Devlet elinden geldiğince bütün imkânlarını kullanmış. Buradaki arkadaşlarımızın devletten fazla bir talepleri yok, ancak küçük esnaflarımızın bazı talepleri vardır. Bu talepler arasında kredilerin ertelenmesi, SSK vergi ve istihdam üzerindeki vergilerin ertelenmesi konusunda talepleri var. Biz bu talepleri rapor halinde ilgililere ve banklara bildireceğiz, umarız gerekli tedbirler alınır." diye konuştu.

Hatay SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülay Gül ise Hatay’ın hoşgörü kenti olduğunu vurguladı. Oynanan oyunlara rağmen Hatay halkının her türlü etkin yapısı ile bir kere daha birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve gücünü gösterdiğini kaydeden Gül, "Bu gücü daha ileriye taşıyacak Hatay’ın gerçekten bir barış kenti olarak dünyaya örnek olacağı inancındayım." dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, devletin imkanlarının seferber edildiğini ve halkın yaralarının sarılmasının sürdüğünü söyledi.

CİHAN

İşadamlarından Reyhanlı’ya taziye ziyareti

İşadamlarından Reyhanlı’ya taziye ziyareti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.