1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İslamköy'de Nazmiye Demirel'in Mezarı Hazırlandı
İslamköyde Nazmiye Demirelin Mezarı Hazırlandı

İslamköy'de Nazmiye Demirel'in Mezarı Hazırlandı

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'in ölümün ardından İslamköy'deki cenaze töreni hazırlıkları tamamlandı.

A+A-

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'in ölümün ardından İslamköy'deki cenaze töreni hazırlıkları tamamlandı.
Tedavi gördüğü Başkent Hastanesi'nde önceki gün akşam hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in eşi Nazmiye Demirel'in memleketi olan Isparta'nın İslamköy beldesinde cenaze töreni hazırlıkları devam ediyor. Hazırlıkla kapsamında cenaze namazının kılınacağı Şehriban Hatun Cami'nde temizlik çalışmaları yapıldı. Caminin yanında bulunan namazgah ve morgda da temizlik çalışması bitirildi. Nazmiye Demirel'in cenazesinin bugün 16.00'da İslamköy'e getirilmesi bekleniyor. Burada morgda bekletilecek olan cenaze yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İslamköy Koca Mezarlık'taki aile mezarlığına defnedilecek. Defin öncesi mezarlıkta da hummalı bir çalışma var. Süleyman Demirel'in kardeşi Şevket Demirel'in şirketlerinde çalışan işçiler mezarlıkta temizlik yapıyor. Mezarlıktaki ağaçların kuru dalları ve otlar dahi temizlendi. Nazmiye Demirel'in mezarı da Demirel'in aile yakınlarının isteği doğrultusunda kardeşi Yılmaz Şener'in mezarının yanında kazıldı.
CİHAN

İslamköy'de Nazmiye Demirel'in mezarı hazırlandı

İslamköy'de Nazmiye Demirel'in mezarı hazırlandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.