1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İsveç Prensesi Madeleine, Dünya Evine Girdi!
İsveç Prensesi Madeleine, Dünya Evine Girdi!

İsveç Prensesi Madeleine, Dünya Evine Girdi!

İsveç Kralı Carl 16.Gustav'ın en küçük kızı olan Prenses Madeleine, bugün Anglo – Amerikan işadamı Christopher O'Neill ile başkent Stockholm'da dünya evine girdi.

A+A-

İsveç Kralı Carl 16. Gustav'ın en küçük kızı olan Prenses Madeleine, bugün Anglo – Amerikan işadamı Christopher O'Neill ile başkent Stockholm'da dünya evine girdi.

31 yaşındaki Prenses Madeleine, 1974 Londra doğumlu nişanlısı Christopher O'Neill ile 2010 yılında gittiği New York'ta tanışmıştı. Düğün tarihi için anne ve babasının evlendikleri gün olan 8 Haziran'ı seçen Prenses Madeleine, 8 yıl birlikte olduğu İsveçli Avukat Jonas Bergstrom ile 2009 yılında nişanlanmış ancak anlaşamamış ve ayrılmıştı.

Nişanlısından ayrıldıktan sonra New York'a taşınan Madeleine, annesi Kraliçe Silvia tarafından kurulan, kar amacı gütmeyen Dünya Çocuk Vakfı için çalışıyor.

Madeleine'nin düğünü 1700'lü yıllardan kalma Kraliyet Kilisesi'nde yapıldı. Düğün törenine Danimarka, Yunanistan, Japonya, Lüksemburg, Norveç, İngiltere, Almanya, Monako kraliyet ailelerinin yanısıra, yurtiçi ve yurt dışından yaklaşık 600 kadar davetli katıldı. CİHAN

İsveç Prensesi Madeleine, dünya evine girdi

İsveç Prensesi Madeleine, dünya evine girdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.