19 Aralık 2025
Altın 5954.605
BIST 11332.08
Dolar 42.8033
Euro 50.1789
Sterlin 57.2867
Ankara -4°C

İzmir Valisi Kıraç: Vatandaşlarımız Güvenli Bir Şekilde Oy Kullanabilir!!

İzmir Valisi Kıraç: Vatandaşlarımız Güvenli Bir Şekilde Oy Kullanabilir!!
İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç ve eşi Berrin Kıraç, referandum için oylarını saat 11.00 civarında, Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu'ndaki 1164 numaralı sandıkta verdi.
İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç ve eşi Berrin Kıraç, referandum için oylarını saat 11.00 civarında, Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu'ndaki 1164 numaralı sandıkta verdi. Kıraç, "Vatandaşlarımız, güvenli bir şekilde oylarını kullanabilir." dedi.

Okula gelişinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Kıraç, sıraya girerek oyunu kullandı. Daha sonra açıklamalarda bulunan Kıraç, polis ve jandarma bünyesinde seçim harekât merkezi kurulduğunu, İzmir'de herkesin güven içinde oy kullanabileceğini belirtti. İzmir'de 7 bin 722 sandıkta, toplam 2 milyon 800 bin seçmenin oy kullanacağını ve sakin bir gün geçtiğini kaydeden Vali Kıraç, "Bu, en önemli bir vatandaşlık görevi. Bütün vatandaşlarımız, huzur ve güven içinde, gönüllerince gidip oy kullanabilir. 100 bin üzerinde sandık görevlisi, 4 bin 500 emniyet görevlisi ve 2 bine yakın jandarma görevlisi asayişi takip ediyor." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir