1. HABERLER

  2. EGELİ ETKİHABER

  3. İZMİR'DEN HABERLER VAR...
İZMİRDEN HABERLER VAR...

İZMİR'DEN HABERLER VAR...

Egeli Etkihaber'den yepyeni bir yazı daha sizlerle ...

A+A-

İZMİR'DEN HABERLER VAR...

İZMİR'İN GÜNDEMİ FUAR VE TRAMVAY ÇALIŞMALARI

Ege'nin incisi İzmir'den yeni ve güncel haberler vermek istiyorum sizlere. Örneğin, bu yazımda inşaatı herkesi bıktıran ancak yapımı bittikçe tüm İzmirlilere trafikte oh dedirten tramvay çalışmalarından söz etmek istiyorum.

TRAMVAY SON HIZLA GİDİYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nın en zor aşamasını oluşturan Konak-Alsancak aksındaki imalatları hız kesmeden sürdürüyor. Bu bölgede, güzergâh üzerinde bulunan Şair Eşref Bulvarı’nda hat imalat çalışmaları Lozan Meydanı ile Alsancak Camii arasında geçtiğimiz aylarda başlamış ve Montrö Meydanı’na kadar olan kısım tamamlanmıştı. Diğer taraftan Ali Çetinkaya Bulvarı üzerindeki çalışmalar da bitirildi. Halen, Alsancak ve Konak’ta muhtelif bölgelerde süren hat imalatlarının 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılının başlayacağı 18 Eylül 2017 tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor. Bu konuda Aziz Kocaoğlu'nun tramvay işini yapan şirkete sıkı talimatı olduğunu biliyorum.

indir-(1)-001.jpg

DİKKAT YENİ DÜZENLEME OLACAK!

Cumhuriyet Bulvarı'nın Konak Meydan bölgesindeki hat imalatlarının tamamlanmasının ardından, sıra hattın Gazi Bulvarı bağlantısına geldi. Bu kapsamda, bölgede 10 Ağustos 2017 Perşembe günü başlayacak hat imalat çalışmaları sırasında, Cumhuriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı kesişiminde geçici trafik deplasmanı uygulanarak kavşak canlı tutulacak. İki kavşağın kesişme aksında trafik akışı her iki yönden birer şerit halinde sağlanacak.

İZMİR FUARININ AÇILIŞINA GÜNLER KALA..

İzmir Fuarı kısa süre sonra kapılarını yeniden ziyaretçilerine açacak. Fuarın bu yıl ki ana teması 'Enerji' olacak! Birbirinden ünlü Türk firmalarının yanı sıra bu yıl yabancı firmalarında fuara olan ilgisi büyük. Kulağıma gelen haberlere göre fuar içerisindeki stantların hepsi şimdiden doldu. Fuar bu yıl yalnız ekonomik olarak değil etkinlik anlamında da dolu. Açık Hava Tiyatrosu'nda fuar süresince birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak. Sahne alacak ilk sanatçının ise Sıla olduğu tarafıma ulaşan bilgiler arasında..

BELEDİYELERDEN SIKI DENETİM

İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeler güzel bir fuar sezonunun geçmesi için tam anlamıyla alarma geçti. Fuar içinde alınan önlemlerin yanı sıra fuar dışında da ziyaretçilerin rahatı için önlemler alınıyor. Örneğin Konak Belediyesi fuarın başlamasına az bir süre kala fuar etrafındaki otelleri denetledi. Eksiği olan otellere ceza yazılırken bundan yine fuar etrafındaki restaurant arda nasibini aldı. Yetkililer özellikle fuar etrafında işportaya karşı etkin önlemler alacaklarını belirtti.

Kısacası İzmir'in bugünlerde ki gündemi uluslararası fuarın açılması ve yapımı hızla devam eden, İzmir trafiğine nefes aldıracak tramvay çalışmaları..

Etki Haber olarak dileriz, her iki çalışmada İzmir'e can İzmirli ye moral olur...

"EGE'NİN İMBATI ÜZERİNİZE OLSUN"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.