05 Kasım 2026
Altın 6667.63
BIST 11478.13
Dolar 50.0592
Euro 56.4731
Sterlin 67.4856
Ankara 10°C

Kabinenin Tek Kadın Bakanı Şahin’in Kardeşi

Kabinenin Tek Kadın Bakanı Şahin’in Kardeşi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin’in kardeşi Serpil Yıldırım, ablasıyla yaptıkları telefon görüşmesinde ağladıklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin’in kardeşi Serpil Yıldırım, ablasıyla yaptıkları telefon görüşmesinde sevinçten ağladıklarını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Fatma Şahin’in ailesi büyük sevinç yaşıyor. Şahin’in Gaziantep’te eczacılık yapan kardeşi Serpil Yıldırım, ‘anlatılmaz yaşanır’ denilen durumu yaşadıklarını belirterek, bu kararı beklediklerini ifade etti.

Ablası Fatma Şahin’in başarılı çalışmalara imza attığını belirten Yıldırım, “Sayın Başbakanımızın takdiriydi. Olur mu olmaz mı diye düşünüyorduk. Ama çok şükür açıklandı. Mutluyuz. Kendisiyle konuştum. Sevinçten ağladık. İnşallah iyi şeylere imza atarlar, hayırlı hizmetler verirler. Yükü ağırlaştı ama zaten çalışıyordu. İşini de severek yapıyor. Sevilmeden yapılacak bir şey değil sonuçta. Başbakan’ın takdiri ki onu bu pozisyona getirdi.” diye konuştu.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir