1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kayseri Barosu’ndan Kto’ya Ziyaret
Kayseri Barosu’ndan Kto’ya Ziyaret

Kayseri Barosu’ndan Kto’ya Ziyaret

Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç ve beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı ziyaret etti.

A+A-

Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç ve beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı ziyaret etti.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı ile bir araya gelen Konaç, Kayseri Ticaret Odası yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti ve başarılı bir çalışma dönemi temennisinde bulundu. Konaç, Kayseri Ticaret Odası’nın 14 bin üyesiyle çok büyük bir oda olduğunu, yeni yönetim ve yeni anlayışla, Kayseri Ticaret Odası’nın çok başarılı, Kayseri’ye yakışır işlere imza atacağını kaydetti.

Mahmut Hiçyılmaz, Fevzi Konaç ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, gerek seçim sürecinde, gerekse seçim sonrasında üyelerin beklentilerine cevap verecek çalışmaları belirlediklerini, projelerini ve faaliyetlerini bu çerçevede şekillendirdiklerini belirtti. Hiçyılmaz, geçtiğimiz hafta ziyaret ettikleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da her zaman önem verdiği meslek komitelerinin çalışmalarıyla ilgili, kendisiyle aynı fikirde olduklarını; meslek komitelerinin sağlıklı çalışmasının odanın sağlıklı çalışmasıyla doğru orantılı olduğunu ifade etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz komite ve meslek gruplarının çalışmalarına başladığını, bu konuda oda olarak büyük gayret gösterdiklerini vurguladı.

Hiçyılmaz, Kayseri’de kurum ve kuruluşlar arası diyaloğun iyi olmasının Kayseri’nin menfaatine olduğunu, özellikle belediyeler arasındaki diyaloğun ildeki kurum ve kuruluşlara örnek teşkil ettiğini söyledi. Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası olarak bundan sonra bu diyalog ortamında daha fazla yer alma gayreti içinde olacaklarını belirtti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.